Ga naar homepage
058-799 0000
tot 17.00
Bedankt voor uw komst

GroenLeven 10 jaar | terugblik

Regen of niet, het was een prachtige dag: maandag 23 mei, de dag dat we samen met u het 10-jarig bestaan van GroenLeven én de opening van ons duurzame kantoor in Leeuwarden vierden. Een dag waar we met trots en blijdschap op terugkijken, maar ook met een serieuze blik.

Want een mijlpaal zoals deze staat ook symbool voor wat er nog komen gaat, en nog belangrijker: wat daarvoor nodig is. Aniek Moonen, voorzitter van de Jonge Klimaatbeweging, sloeg dan ook de spijker op z’n kop met haar oproep om moed te tonen. Moed om de klimaatverandering tegen te gaan. We zijn dan ook dankbaar dat u, samen met ons, hierbij stil heeft gestaan en die moed heeft durven tonen voor een betere wereld voor de generaties na ons.

We blikken dan ook graag op deze pagina terug naar deze memorabele dag. Neem een kijkje in een selectie van de foto’s, bekijk de aftermovie of sta nog eens stil bij het continu veranderende landschap met de animatievideo die we toonden bij de openingsceremonie met burgemeester mr. Sybrand van Haersma Buma van Leeuwarden.

Meer hierover lezen? Lees dan ook ons bijbehorende nieuwsbericht.

GroenLeven 10 jaar | Aftermovie

This is your ancestor speaking, your predecessor from the 21st century. You’re blaming me for spreading myself endlessly around the globe exploiting nature, leaving no hope for a future driving the Earth to the verge of exhaustion, draining her to the bone.
Nynke Laverman - Your Ancestor , www.nynkelaverman.nl

Wij willen u ook graag bedanken voor uw bijdrage aan De Jonge Klimaatbeweging. Ontzettend belangrijk, want zij zijn de stem van jongeren in het klimaatdebat, waarin de toekomst van de generaties na ons in wordt bepaald. Moedige mensen, die de wereld nu nodig heeft. Aniek Moonen: “Moedige mensen die elke minuut, elk uur en elke dag de status quo durven uit te dagen. Moedige mensen die anders durven zijn, anders durven doen, en anderen daarin meenemen. Moedige mensen zoals Greta Thunberg, maar ook zoals de mensen van GroenLeven.”

Neem ook een kijkje op www.jongeklimaatbeweging.nl

GroenLeven | Energielandschap (animatie)

We zijn niet onbekend met het continu veranderende landschap. Ook de energietransitie brengt tijdelijke verandering van het landschap met zich mee, juist met het doel om het te kunnen behouden. Dit toonden we tijdens het programma met een prachtige animatievideo.

Terugkijken? Dat kan hier.

Bekijk ook ons Sustainability Report 2021

GroenLeven heeft voor het eerst een Sustainability Report uitgebracht. Als vlaggendrager in de energietransitie ligt duurzaamheid in het hart van GroenLeven. Dat brengen we nu naar een nieuw niveau. Naast het vervullen van onze rol in de wereld van de hernieuwbare energie, willen we ook anderen inspireren en onze bevindingen, de learnings, delen. We geloven dat we door transparant te zijn in dit rapport ook onze eigen resultaten kunnen verbeteren. Zo denken we groot en doen we goed.

Bekijk hier de foto’s van de dag!

Wilt u graag één of meerdere foto’s in groot formaat ontvangen voor eigen gebruik? Neem dan contact op met onze marketingafdeling.

Wilt u ook graag het nieuwste GroenDoen magazine ontvangen?

In het GroenDoen brengen we u op de hoogte van al het nieuws uit de energietransitie en gaan we in gesprek met diverse experts en stakeholders. De volgende editie is tevens een speciaal jubileumnummer, waarin we ook zullen terugblikken op het mooie evenement.