Dak verhuren voor zonnepanelen
levert gratis omzet op

Veel daken van Nederlandse bedrijven zijn nog leeg. Ze lenen zich uitstekend voor zonnepanelen, maar eigenaren durven soms de investering nog niet aan. Omdat de realisatie te lang zou duren of ze geen zin hebben in gedoe. Het tegendeel blijkt waar. Bij GroenLeven laten we zien dat u snel en rendabel kunt investeren in zonne-energie. Verhuur bijvoorbeeld uw bedrijfsdak of staldaken voor zonnepanelen. Dan regelen we alles en profiteert u elke maand van een aantrekkelijke vergoeding per zonnepaneel. Geld verdienen met de zon was nog nooit zo makkelijk. Dak verhuren voor zonnepanelen? We komen graag naar u toe en laten de mogelijkheden zien.

Ja, ik wil graag meer informatie

Wat is een zonnedak en hoe levert hij geld op?

Met een zonnedak transformeert u uw bedrijfsdak of staldaken tot een hoogwaardige zonnestroominstallatie. Geavanceerde zonnepanelen zetten zonlicht om in bruikbare energie. Ook als de zon nauwelijks schijnt. Verhuur uw bedrijfsdak voor zonnepanelen. Dan onderneemt u duurzaam zonder te investeren. Vergroot u uw merkwaarde dankzij een groene uitstraling. En profiteert u jaarlijks van interessante extra inkomsten. Bekende organisaties als FrieslandCampina, Agrifirm en Inretail kiezen bewust voor de unieke werkwijze van GroenLeven. Volgt u hun voorbeeld?

Voordelen dak verhuren voor zonnepanelen:

  • Creëer risicoloos extra inkomsten
  • Vergroot uw merkwaarde met een groene update
  • Neem zonne-installatie na verhuurperiode voordelig over
  • Heb geen omkijken naar installatie en onderhoud pv-installatie
  • Profiteer van de kennis en ervaring van de marktleider in zonne-energie

Bij GroenLeven verduurzamen we Nederland met innovatieve zonneprojecten. Sinds 2012 realiseerden we 800+ succesvol opgeleverde zonneparken en zonnedaken. En voorzagen we de daken van tientallen Agrifirm-ondernemers kosteloos van zonnepanelen. Verhuur uw bedrijfsdak aan GroenLeven, dan kiest u voor kwaliteit, innovatie en ervaring. Door onze voorsprong weten we precies hoe we maximaal rendement halen uit zonnepanelen. En verzorgen we het volle volledige implementatietraject. Van subsidieaanvraag tot ontwerp en van installatie tot 24/7 monitoring. U hoeft niets te doen en verdient elke dag geld met uw bedrijfsdak.

Ja, ik wil graag meer weten

Rendement zonnedak: uw bedrijfsdak is geld waard

Uw dak verhuren voor zonnepanelen bespaart geld en levert extra inkomsten op. Hoe groot het rendement op zonnepanelen op een bedrijfsdak is verschilt per dak, ligging en aantal panelen. Vraag hier een business case aan voor uw situatie.

Zonne-installatie kopen of dak verhuren voor zonnepanelen

Bij GroenLeven kunt u uw dak verhuren of zelf een zonne-installatie kopen of leasen. Bij alle opties regelen we alles voor u. Van subsidie- en vergunningaanvraag tot installatie en onderhoud van de installatie. De snelste manier om geld te verdienen met de zon is uw dak verhuren voor zonnepanelen. De zonne-installatie blijft van ons en u profiteert risicoloos van de opbrengsten. Zonnepanelen kopen of leasen kan ook bij GroenLeven. Wilt u meer weten over uw dak verhuren voor zonnepanelen of een zonne-installatie kopen of leasen? We vertellen u er graag alles over.

Ja, ik wil graag meer weten over kopen, leasen of dak verhuren

Subsidie maakt dak verhuren voor zonnepanelen nog interessanter

Nederland moet verduurzamen en daar is iedereen bij nodig. De overheid stimuleert ondernemers met interessante subsidies te investeren in duurzame energie. Dit maakt de aanschaf van zonnepanelen extra interessant. De belangrijkste overheidssubsidie voor het stimuleren van duurzame energie is SDE. Deze subsidie loopt 15 jaar en zorgt voor een gegarandeerde vergoeding voor het opwekken van groene stroom. Zo verdient u de investering sneller terug en heeft u zekerheid. Kiest u voor dak verhuren voor zonnepanelen, dan vraagt GroenLeven de SDE subsidie aan. De besparing verrekenen we met uw maandelijkse inkomsten per zonnepaneel. Koopt u een pv-installatie, dan zijn de extra inkomsten uit de SDE subsidie voor u. Op deze manier verdient u uw zonnedak snel terug terwijl zonnepanelen minimaal 25 jaar meegaan. U maakt snel winst.

Waarom dak verhuren aan GroenLeven?

Verhuur uw bedrijfsdak of staldaken voor zonnepanelen. Dan verdient u eenvoudig en risicoloos aan verduurzaming, want GroenLeven regelt alles. En er zijn meer voordelen.

  • Vergroot uw inkomsten met een structurele vergoeding per zonnepaneel. U hebt er geen omkijken naar en loopt geen enkel risico.
  • Houd liquide middelen in uw onderneming terwijl u tegelijk geld verdient met de zon. Uw bedrijfsdak werkt voor u.
  • Profiteer van de kennis, ervaring en betrouwbaarheid van de marktleider in zonne-energie. Als een van de enigen zijn we ISO gecertificeerd voor kwaliteit (ISO 9001) en milieu (ISO 14001).
  • GroenLeven regelt alles. Van een dakcheck tot het aanvragen van subsidie en van installatie tot onderhoud en monitoring.

Vergroot uw inkomsten met dakverhuur voor zonnepanelen

Verduurzaam uw onderneming en verdien geld met de zon. Een zonnedak op uw bedrijfsdak of staldaken maakt het mogelijk. En GroenLeven regelt alles. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden. We komen graag naar u toe en vertellen u alles.

Ja, ik wil meer weten over zonnepanelen op mijn dak
1Kies uw type locatie
2Selecteer de beschikbare oppervlakte
Medewerker Foto
3Uw persoonlijke gegevens
Formulier beschermd door reCaptcha.