Een prachtige GroenLeven Champions League!

Geplaatst op: 15-04-2019

Dit weekend organiseerde GroenLeven samen met de GP Bulls de GroenLeven Champions League. GroenLeven is sponsor van de GP Bulls en samen kwamen zij op het idee om een E-hockey toernooi te organiseren. E-hockey wordt gespeeld door mensen met een lichamelijke beperking die in het dagelijks leven afhankelijk zijn van een elektrische rolstoel en ondanks dat, graag een sport willen beoefen. E-hockey is de enige sport die zij in teamverband kunnen spelen.

Voor de GroenLeven Champions League hadden GroenLeven en GP Bulls diverse E-hockey clubs uit het land benaderd om deel te nemen aan het toernooi. Daar werd met veel enthousiasme op gereageerd! Naast dat de teams van de GP Bulls deelnamen, deden ook Push, Upward, Kampong en Only Friends mee aan het toernooi. Voor Only Friends was het een thuiswedstrijd, de GroenLeven Champions League werd namelijk gehouden in het Friedship Sportscentre in Amsterdam. Een prachtige locatie voor dit toernooi.

Nadat het eerste fluitsignaal had geklonken om 11:00 gingen de wedstijden van start. Elke wedstrijd had een duur van 20 minuten en werd door alle teams met veel inzet en sportiviteit gespeeld. Tussen de wedstrijd door speelden de Jolly Mangos vrolijke muziek. De GroenLeven Champions League kent alleen maar winnaars dus aan het einde van het toernooi wonnen alle teams de eerste prijs. Gezamenlijk kijken we terug op een geslaagde en prachtige dag!