GroenLeven behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland

Geplaatst op: 17-10-2017

GroenLeven behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland: de FD Gazellen 2017. Op dinsdag 7 november vindt de prijsuitreiking voor regio Noord-Nederland plaats in Theater de Tamboer in Hoogeveen.

De FD Gazellen Awards
De FD Gazellen Awards is een jaarlijks terugkerende prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om in aanmerking te komen is het belangrijk dat het bedrijf een goede omzetgroei heeft en daarnaast een stabiele en gezonde financiële positie. De FD Gazellen Awards is een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info.

Trots
GroenLeven, begonnen vanuit een garage door twee vrienden met een duurzame ambitie, is trots dat zij bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland hoort. Sytse Bouwer, directeur GroenLeven: “Geweldig dat we zijn genomineerd voor de FD Gazellen Awards. GroenLeven is tot nu toe een mooi en uitdagend jongensboek geweest, met deze nominatie als een prachtig nieuw hoofdstuk. Ik ben ontzettend trots op ons bedrijf en onze medewerkers, zonder hen hadden we hier niet gestaan.”