GroenLeven hoort bij de top 3 meest bijzondere snelste groeiers van Nederland!

Geplaatst op: 14-12-2017

GroenLeven hoort volgens de vakjury van de FD Gazellen tot de top 3 van de bedrijven van Nederland! Dit maakte het Financieel Dagblad bekend tijdens de uitreiking van de landelijke FD Gazellen Awards in Dauphine Amsterdam.

De vakjury zocht dit jaar onder de 755 snelst groeiende bedrijven van Nederland 3 ultieme Gazellen. Een ultieme Gazelle groeit niet alleen snel, maar heeft ook een grote impact op Nederland, onder andere op maatschappelijk gebied. Volgens de vakjury zijn het bedrijven die het meest in het oog springen en daarom een voorbeeld zijn voor andere bedrijven. Ze zijn innovatief en hebben een uiterst positief toekomstperspectief.

GroenLeven hoort volgens de vakjury, die bestond uit Heleen van Dura- van Oord (FutureFoodFund, DQ&A, Peak Capital), Corinne Vigreux (TomTom), Kees de Jong (NLGroeit) en Marcel Broersma (Peak Value), tot de top 3 van deze bedrijven. GroenLeven werd door hen geroemd omdat zij in een grote markt op een fantastische manier een duidelijke en sterke positie heeft verworven.

Ontzettend trots
GroenLeven is ontzettend trots met deze nominatie. Sytse Bouwer, directeur GroenLeven: “Fantastisch om, na het snelt groeiende bedrijf van Noord-Nederland, nu tot de top 3 bedrijven van Nederland te horen. In 2011 zijn we gestart met GroenLeven en nu zijn we uitgegroeid tot marktleider in het bouwen en exploiteren van grootschalige zonnedaken en zonneparken. Dit hebben we te danken aan onze mentaliteit: Doen is het nieuwe denken. Waar velen twijfelen, praten of denken, doet GroenLeven. We komen onze afspraken na, dat is ook een van onze succesfactoren. Ik ben trots op onze medewerkers die altijd klaar staan voor onze klanten, hard werken en ons mede daardoor dit succes hebben gebracht!”