GroenLeven nodigt vrijwilligers uit voor FC Utrecht-thuis

Geplaatst op: 18-12-2018

Tijdens het duel zondagmiddag tussen sc Heerenveen - FC Utrecht zat een grote schare vrijwilligers op de tribunes van het Abe Lenstra stadion. Op uitnodiging van GroenLeven woonden zo'n 140 mensen die zich voor verschillende doeleinden belangenloos inzetten de wedstrijd gratis bij.

GroenLeven wilde de mensen achter de schermen eens in het zonnetje zetten: de vrijwilligers. In het kader van de nationale vrijwilligersdag op vrijdag 7 december stuurde de GroenLeven de vrijwilligers van diverse voetbalverenigingen, Stichting Leergeld Heerenveen en Voedselbank Heerenveen uitnodigingen voor de wedstrijd sc Heerenveen - FC Utrecht. Daarnaast kreeg iedere vrijwilliger van sc Heerenveen de mogelijkheid een naaste een kaart voor het duel aanbieden.
 
Tot slot stelde sc Heerenveen kaarten beschikbaar aan kinderen die meededen aan de Mega Sportdag, eind oktober. De club en Scoren voor Gezondheid Heerenveen vinden het belangrijk dat ieder kind met sport in aanraking komt. Samen met een ouder, verzorger of begeleider genoten zij – ondanks de nederlaag – van de wedstrijd.