GroenLeven stelt plek op sc Heerenveen-shirt beschikbaar voor KiKa

Geplaatst op: 11-04-2019

Aanstaande zondag speelt sc Heerenveen tegen FC Groningen met KiKa op het shirt. GroenLeven heeft haar plaats op het shirt als hoofdsponsor beschikbaar gesteld aan KiKa. Daarmee wil GroenLeven zoveel mogelijk aandacht vragen voor de Stichting Kinderen Kankervrij. De wedstrijd staat zondag volledig in het teken van de stichting.

GroenLeven ontwikkelt zonne-energie voor een schonere wereld en een betere toekomst voor onze kinderen. Alle kinderen hebben recht op een toekomst. Vanuit deze gedachte heeft GroenLeven besloten om, tijdens de wedstrijd tegen FC Groningen, haar sponsorplek op het shirt beschikbaar voor te stellen voor KiKa. Alle gedragen wedstrijdshirts worden tijden de wedstrijd via MatchWornShirt geveild en de uiteindelijke opbrengst wordt gedoneerd aan KiKa. Naast het beschikbaar stellen van het shirt, zijn alle uitingen van GroenLeven tijdens de wedstrijd, zoals de LED-boarding en advertenties in It Pompebledsje, gericht op Stichting Kinderen Kankervrij.

Ook sc Heerenveen en andere sponsoren zetten alle middelen in om zoveel mogelijk aandacht te vragen voor KiKa. Zo gaat onder andere de opbrengst van It Pompebledsje naar de stichting, wordt er gecollecteerd bij de ingangen en tijdens de line-up dragen de kinderen van sc Heerenveen een KiKa-tenue.

Over KiKa
Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker. Lees hier meer over KiKa.