Wij zijn bereikbaar
Bereikbaar van 08:30 tot 17:00 Bel 058 - 799 0000
Wij zijn bereikbaar
Bereikbaar van 08:30 tot 17:00 Bel 058 - 799 0000

UPDATE: GroenLeven behoort tot de top 5 snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Geplaatst op: 19-11-2018

UPDATE 19-11-2018: GroenLeven behoort tot de top 5 snelst groeiende bedrijven van Nederland!
Nadat GroenLeven afgelopen donderdag de gouden Gazellen Award van het noorden won, maakte het Financieele Dagblad vandaag bekend dat GroenLeven tot de top 5 snelst groeiende bedrijven van Nederland hoort. Na respectievelijk Werken in de Kempen, Pink Marketing en Mojeo eindigde GroenLeven op de vierde plaats.
 
GroenLeven neemt Gazellen Award in ontvangst!
GroenLeven heeft na vorig jaar ook dit jaar weer de gouden FD Gazellen Award in ontvangst mogen nemen. Daarmee is zij uitgeroepen tot het snelst groeiende bedrijf van Noord-Nederland. GroenLeven nam de prijs op 15 november in ontvangst tijdens de uitreiking van de FD Gazellen Awards 2018 in het Groninger Forum in Groningen.

GroenLeven is trots dat zij het snelst groeiende bedrijf van Noord-Nederland in de categorie middelgroot is. CEO Roland Pechtold: “Sinds onze oprichting in 2012 zijn we uitgegroeid tot marktleider in het realiseren van grootschalige zonnedaken en zonneparken. Op dit moment beschikken we, met zo’n 1,2 gigawatt aan projecten, over het grootste portfolio aan zonne-energie in Europa. Dit is vergelijkbaar met de stroomproductie van één van de grootste kolencentrales van Nederland. Met het realiseren van deze projecten willen we een essentiële bijdrage leveren aan de energietransitie. Het winnen van de gouden Gazellen Award is een mooie erkenning voor de groei die we doormaken en de rol die we spelen in de energietransitie. Ik ben trots op ons geweldige team dat deze groei mogelijk maakt en zich dag in, dag uit inzet voor een betere, schonere en duurzame wereld!”
 
De FD Gazellen Awards
De FD Gazellen Awards is een jaarlijks terugkerende prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om in aanmerking te komen voor een award moet een bedrijf een goede omzetgroei hebben en een stabiele en gezonde financiële positie. Dit jaar werden de prestigieuze prijzen voor de 15e keer uitgereikt. Om relevant te blijven, hadden de organisatoren, Het Financieel Dagblad en Company.info, de criteria dan ook aangescherpt. Zo werd de ondergrens voor deelname verhoogd en werd onder andere ook personeelsgroei meegewogen in de rangschikking.