Onze unieke zonneparken

Overzicht projecten GroenLeven

Drijvend zonnepark Bomhofsplas

GroenLeven heeft op de Bomhofsplas in Zwolle het grootste en meest lokale drijvende zonnepark van Europa gerealiseerd. Lees meer over dit unieke project.

Zonnepark geluidswal A7

Een mooie dubbelfunctie: een zonnepark gerealiseerd op een geluidswal langs de A7 bij Tolbert. Lees meer over dit project.

Zonnepark Drenthe

Zonnepark Drenthe van GroenLeven is het eerste zonnepark van Drenthe én met een agrarische dubbelfunctie. Lees meer over dit zonnepark.

Zonnepark Garijp

Zonnepark Garijp: een zonnepark voor en door de lokale omgeving gerealiseerd op een voormalige vuilstortplaats. Lees meer over dit unieke project.

Zonnecarport TT Assen

Een unieke zonnecarport van 21.000 zonnepanelen voor 14.000 motoren. Een zonnepark met een speciale dubbelfunctie. Lees meer over dit innovatieve project.

Zonnepark Groningen

Dit zonnepark, een icoon van duurzaamheid, is gerealiseerd op voormalig vuilstort Woldjerspoor in Groningen. Lees meer over dit unieke project.

Zonnepark Emmeloord

Het grootste zonnepark van Flevoland op een bedrijventerrein in Emmeloord. Lees hier meer over dit project.

Zonnepark Middelburg

Zonnepark Middelburg: groene stroom voor 4.500 huishoudens en lokale omgeving profiteert. Lees meer dit zonnepark in Zeeland.

Zonneparken Oostellingwerf

Vier zonneparken dragen bij aan de ambitie van gemeente Ooststellingwerf om energieneutraal te zijn. Lees meer over deze bijzondere projecten.

Zonnepark Terschelling

Zonnepark Hee is door GroenLeven ontwikkeld voor lokale energiecoöperatie Terschelling Energie. Lees meer over dit lokale zonne-energie initiatief.

Drijvend zonnepark Oosterwolde

Een drijvend zonnepark op een zandwinplas in Oosterwolde: een unieke dubbelfunctie. Lees hier meer over dit innovatieve project.

Zonnepark Emmen

In Emmen heeft GroenLeven het meest lokale zonnepark van Nederland gerealiseerd. Lees meer over hoe dit unieke lokale zonnepark tot stand is gekomen.

Zonneparken Beneden-Leeuwen

Twee zonneparken in Beneden-Leeuwen dragen bij aan de duurzaamheidsambitie van gemeente West Maas en Waal. Lees hier meer over deze projecten.

Zonnepark Airport Eelde

GroenLeven heeft een zonnepark gerealiseerd tussen de start- en landingsbaan op Groningen Airport Eelde. Lees meer over dit unieke en innovatieve project.

Zonne-energie boven zachtfruit

Zonne-energie boven zachtfruit: een innovatieve dubbelfunctie die zorgt voor besparing, effectief ruimtegebruik en bescherming van het fruit. Lees meer.

Drijvend zonnepark Zwolle - Sekdoornse Plas

GroenLeven heeft op de Sekdoornse Plas één van de grootste drijvende zonneparken van Europa gerealiseerd. Lees meer over dit unieke project.

Zonnepark Emmen Oranjepoort

Zonnepark Oranjepoort Emmen is het meest lokale zonnepark van Nederland. Omwonenden profiteren, lokale bedrijven bouwden mee. Lees meer over dit project.

Zonnecarport ziekenhuis Nij Smellinghe

Nij Smellinghe is het eerste ziekenhuis dat ruim 30% van haar eigen stroomverbruik opwekt met onder andere een zonnecarport. Lees meer over dit project.

Drijvend zonnepark Tynaarlo

GroenLeven heeft in Tynaarlo één van de grootste drijvende zonneparken van Europa gerealiseerd op de zandwinplas. Lees meer over dit unieke project.