Wij zijn bereikbaar
Bereikbaar van 08:30 tot 17:00 Bel 058 - 799 0000
Wij zijn bereikbaar
Bereikbaar van 08:30 tot 17:00 Bel 058 - 799 0000

Neemt u ook deel aan de rondleidingen bij onze Agri-PV projecten?
Meld u aan!

GroenLeven nodigt u van harte uit om deel te nemen aan een van de rondleidingen bij de zonne-energieopstellingen van diverse fruittelers.

In 2020 heeft GroenLeven boven frambozen, aardbeien, rode bessen, blauwe bessen en bramen semi-transparante zonnepanelen geplaatst: teeltondersteunende voorzieningen 2.0. Deze zonne-overkappingen vervangen de traditionele plastic overkappingen en zorgen voor een beter klimaat, biedt bescherming tegen de steeds extremer wordende weersomstandigheden en wekt groene stroom op.

Op 25 juni, 30 juli en 27 augustus 2021 worden er rondleidingen georganiseerd op deze projectlocaties. Op de eerste locatie krijgt u een kop koffie en/of thee aangeboden. De rondleiding eindigt op de locatie in Babberich waar u na afloop een lunchpakket krijgt.

Verplicht aanmelden
In verband met de huidige coronamaatregelen verzoeken wij u uw aanwezigheid vooraf kenbaar te maken en met eigen vervoer te reizen. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar agri-pv@groenleven.nl Geef bij uw aanmelding uw voorkeur voor de fruitsoort en datum door. De keuzes in fruitsoorten vindt u in onderstaande opsomming. U ontvangt na aanmelding een bevestiging en de routebeschrijving per mail.

Programma:
09.00 uur - Rondleiding zonne-energieopstelling fruitsoort naar keuze
10.00 – 11.30 uur - Reistijd van eerste projectlocatie naar Babberich
11.30 uur - Rondleiding zonne-energieopstelling frambozen
12.30 uur - Einde

Fruitsoorten naar keuze - Plaats

Blauwe bessen - Broekhuizen

Rode bessen - Wadenoijen

Aardbeien - Boekel

Bij aankomst (max. 5 minuten voor aanvang) zal een medewerker van GroenLeven of de teler u verwelkomen, wordt u gevraagd uw handen te desinfecteren en gedurende uw bezoek de 1,5 meter afstand in acht te nemen.

Wij hopen u te mogen ontvangen in de komende zomer op een van onze unieke projectlocaties!