Ga naar homepage
058-799 0000
tot 17.00
Agri-PV Wadenoijen
Meld je aan!

Ook deelnemen aan de rondleidingen bij onze Agri-PV projecten?

Er écht een kijkje nemen is heel anders dan erover lezen op internet: zonnepanelen boven (zacht)fruit. Daarom wil GroenLeven je graag van harte uitnodigen om een kijkje komen te nemen op een échte Agri-PV installatie tijdens een van de rondleidingen bij de zonne-energieopstellingen van diverse fruittelers.

In 2020 heeft GroenLeven boven frambozen, aardbeien, rode bessen, blauwe bessen en bramen semi-transparante zonnepanelen geplaatst: teeltondersteunende voorzieningen 2.0. Deze zonne-overkappingen vervangen de traditionele plastic overkappingen en zorgen voor een beter klimaat, biedt bescherming tegen de steeds extremer wordende weersomstandigheden en wekt groene stroom op.

Op 24 juni en 29 juli 2022 worden er rondleidingen georganiseerd op diverse projectlocaties. Op de eerste locatie krijg je een kop koffie en/of thee aangeboden. De rondleiding eindigt op de tweede locatie waar je na afloop een lunchpakket krijgt.

Aanmelden
We willen graag weten hoeveel mensen wij mogen verwelkomen op deze bijzondere locaties. Daarom vragen we je om je aan te melden via het formulier op deze pagina. Op iedere datum is een ander tweetal projectlocaties te bezoeken. De opties kun je terugvinden in het aanmeldformulier. Na aanmelding ontvang je ruim voor de rondleiding de routebeschrijving per mail. Let op: Je reist van, tussen en naar de locaties met eigen vervoer.

Programma:
09.00 uur – Rondleiding zonne-energieopstelling fruitsoort naar keuze
10.00 – 11.30 uur – Reistijd van eerste projectlocatie naar tweede projectlocatie
11.30 uur – Rondleiding tweede zonne-energieopstelling
12.30 uur – Einde

Wij kijken uit naar wederom een zonnige, succesvolle editie van de Agri-PV rondleidingen en verwelkomen graag je aanmelding!