SDE subsidie
aanvragen

Wilt u graag schone energie opwekken met een grootschalige zonne-energiebron op het dak of een andere locatie? Profiteer dan van de SDE subsidie die u kunt aanvragen of GroenLeven voor u kan aanvragen. De SDE++ (Stimulering Duurzame Energieproductie) is in het leven geroepen door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) om de ontwikkeling van zonne-energie en andere duurzame energieproductie of CO2-reducerende technieken te stimuleren.

SDE subsidie aanvragen

Door de toenemende SDE++ subsidieaanvragen en het kleiner worden van het beschikbare budget wordt het uitvoerende bestuursorgaan, de RVO, strikter in haar beoordeling. Wij kunnen het ons voorstellen dat u daarom wil dat GroenLeven daarbij ondersteunt. GroenLeven heeft namelijk jarenlange ervaring met de aanvraag van de SDE subsidie. Die ervaring ziet u terug in de zonne-energieprojecten die we met SDE subsidie hebben gerealiseerd: meer dan 800 zonnedaken en 25 zonneparken. Door u te helpen bij de aanvraag maken we het risico op een afgekeurde aanvraag zo klein mogelijk.

Heeft u SDE subsidie of wilt u SDE subsidie aanvragen? 

Heeft of wilt u SDE subsidie voor het ontwikkelen van een zonnepark of voor zonnepanelen op uw dak en neemt u graag een partner in de arm die dit voor u kan verzorgen? Profiteer dan van de kennis en ervaring van GroenLeven. Wilt u meer weten over het aanschaffen van zonnepanelen bij GroenLeven en onze service voor het aanvragen van de SDE subsidie? Wij vertellen u dan graag meer! Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS ADVIESGESPREK AAN
1Kies uw type locatie
2Selecteer de beschikbare oppervlakte
Medewerker Foto
3Uw persoonlijke gegevens
Formulier beschermd door reCaptcha.