Zonne-energie voor uw bedrijfshal:
uw bedrijfsdak is geld waard

Uw bedrijfshal verduurzamen zonder gedoe met extra inkomsten op de koop toe? Het kan met een zonne-installatie van GroenLeven. Zonne-energie voor uw bedrijfshal is rendabel en duurzaam. Dankzij aantrekkelijke subsidies verdient u de investering snel terug, terwijl zonnepanelen minimaal 25 jaar meegaan. Uw rendement loopt daardoor flink op. Benut de kracht van de zon met zonne-energie op uw bedrijfshal. Dat is goed voor uw portemonnee en het milieu. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden en potentiële rendementen. Dan doen wij de rest. 

Ja, ik wil meer weten over geld verdienen met zonne-energie

Zonne-energie ideale extra inkomstenbron voor bedrijfshallen

De aarde warmt op. Grijpen we niet drastisch in, dan wordt dit proces onbeheersbaar. Zonne-energie speelt een cruciale rol naar een betere en schonere wereld. Zonne-energie wordt echter nog veel te weinig ingezet voor bedrijfshallen, distributiecentra en magazijnen. Dit kost ondernemers omzet. En ze laten een open kans liggen om hun bedrijf te verduurzamen. GroenLeven brengt daar verandering in.  

Dit zijn de voordelen van zonnepanelen op uw bedrijfshal

 • Verduurzaam uw omgeving
 • Verdien geld met uw bedrijfsdak
 • Voldoe aan de energiebesparingsplicht
 • Vergroot inkomsten met het terugleveren stroom
 • Voorzie uw bedrijf geheel of gedeeltelijk van eigen energie
 • Profiteer 15 jaar lang van extra inkomsten uit SDE subsidie 
 • Verdien zonnepanelen snel terug, terwijl ze minimaal 25 jaar gaan
 • Vergroen uw onderneming en word aantrekkelijker voor klanten en medewerkers

Doet u nu niets met zonne-energie, omdat u te druk bent of lage inkomsten verwacht? Laat GroenLeven dan uw potentiële rendement berekenen. Het kost u niets en we overtuigen u graag met een aantrekkelijk voorstel. Want uw bedrijfsdak is geld waard.  

Genereer extra inkomsten met zonne-energie. Informeer nu naar de mogelijkheden

Wanneer zonne-energie inzetten voor uw bedrijfshal?

Zonne-energie is economisch en ecologisch interessant voor uw onderneming. Met zonne-energie bespaart u energiekosten en verdient u aan het terugleveren van teveel geproduceerde zonne-energie. Met SDE subsidie krijgt u een extra vergoeding per kWh opgewekte groene stroom. De stroom kunt u direct gebruiken voor uw bedrijfspand en bedrijfsprocessen. Zo maakt u uw onderneming energieneutraal en misschien zelfs energiepositief. Gratis geld verdienen met uw bedrijfsdak kan ook. Verhuur hem voor een zonnedak. Dan bouwen, onderhouden en exploiteren wij de zonne-installatie. En profiteert u risicoloos van stabiele extra inkomsten. Leasen is ook mogelijk. We regelen alles. 

Werk samen met de marktleider in zonne-energie 

Nederland moet verduurzamen. De energietransitie gaat echter veel te langzaam, terwijl duurzame energie volop kansen biedt. Zonne-energie op uw bedrijfshal is goed voor het milieu en uw portemonnee. Met de kennis en ervaring van marktleider GroenLeven heeft u er bovendien geen omkijken naar. En er zijn meer voordelen. 

 • Bespaar energiekosten en genereer extra inkomsten met uw bedrijfsdak. 
 • Verdien zonnepanelen snel terug, terwijl ze minimaal 25 jaar meegaan. U maakt snel winst. 
 • Verdien aan het terugleveren van teveel geproduceerde stroom. 
 • Krijg 15 jaar lang extra inkomsten uit SDE subsidie. 
 • Verdien gratis geld met de zon en verhuur uw bedrijfsdak. Of kies voor zonnepanelen kopen of leasen. Voor leasen heeft u geen onderpand of eigen vermogen nodig. 
 • GroenLeven is ISO-gecertificeerd voor kwaliteit (ISO 9001) en milieu (ISO 14001). Kies voor de kwaliteit, ervaring en service van de marktleider. 

Benut de kracht van de zon met zonnepanelen op uw bedrijfshal

Dit is hét moment om te investeren in zonne-energie. Dankzij interessante subsidieregelingen loopt uw rendement op tot wel 10%. Bovendien heeft u er geen omkijken naar, want GroenLeven regelt alles. Neem nu contact met ons op. Dan komen we graag naar u toe en laten we de mogelijkheden zien.  

Neem contact met ons op!

Bekijk hier onze gerealiseerde zonnedaken.


Ja, ik wil meer weten over zonne-energie
1Kies uw type locatie
2Selecteer de beschikbare oppervlakte
Medewerker Foto
3Uw persoonlijke gegevens
Formulier beschermd door reCaptcha.