Zonne-energie voor je bedrijfshal:
je bedrijfsdak is geld waard

Je bedrijfshal verduurzamen zonder gedoe met extra inkomsten op de koop toe? Het kan met een zonne-installatie van GroenLeven. Zonne-energie voor je bedrijfshal is rendabel en duurzaam. Dankzij aantrekkelijke subsidies verdien je de investering snel terug, terwijl zonnepanelen minimaal 25 jaar meegaan. Je rendement loopt daardoor flink op. Benut de kracht van de zon met zonne-energie op je bedrijfshal. Dat is goed voor je portemonnee en het milieu. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden en potentiële rendementen. Dan doen wij de rest. 

Ja, ik wil meer weten over geld verdienen met zonne-energie

Zonne-energie ideale extra inkomstenbron voor bedrijfshallen

De aarde warmt op. Grijpen we niet drastisch in, dan wordt dit proces onbeheersbaar. Zonne-energie speelt een cruciale rol naar een betere en schonere wereld. Zonne-energie wordt echter nog veel te weinig ingezet voor bedrijfshallen, distributiecentra en magazijnen. Dit kost ondernemers omzet. En ze laten een open kans liggen om hun bedrijf te verduurzamen. GroenLeven brengt daar verandering in.  

Dit zijn de voordelen van zonnepanelen op je bedrijfshal

 • Verduurzaam je omgeving
 • Verdien geld met je bedrijfsdak
 • Voldoe aan de energiebesparingsplicht
 • Vergroot inkomsten met het terugleveren stroom
 • Voorzie je bedrijf geheel of gedeeltelijk van eigen energie
 • Profiteer 15 jaar lang van extra inkomsten uit SDE subsidie 
 • Verdien zonnepanelen snel terug, terwijl ze minimaal 25 jaar gaan
 • Vergroen je onderneming en word aantrekkelijker voor klanten en medewerkers

Doe je nu niets met zonne-energie, omdat je te druk bent of lage inkomsten verwacht? Laat GroenLeven dan je potentiële rendement berekenen. Het kost je niets en we overtuigen je graag met een aantrekkelijk voorstel. Want je bedrijfsdak is geld waard.  

Genereer extra inkomsten met zonne-energie. Informeer nu naar de mogelijkheden

Wanneer zonne-energie inzetten voor je bedrijfshal?

Zonne-energie is economisch en ecologisch interessant voor je onderneming. Met zonne-energie bespaar je energiekosten en verdien je aan het terugleveren van teveel geproduceerde zonne-energie. Met SDE subsidie krijg je een extra vergoeding per kWh opgewekte groene stroom. De stroom kun je direct gebruiken voor je bedrijfspand en bedrijfsprocessen. Zo maak je je onderneming energieneutraal en misschien zelfs energiepositief. Gratis geld verdienen met je bedrijfsdak kan ook. Verhuur hem voor een zonnedak. Dan bouwen, onderhouden en exploiteren wij de zonne-installatie. En profiteer jij risicoloos van stabiele extra inkomsten. Leasen is ook mogelijk. We regelen alles. 

Werk samen met de marktleider in zonne-energie 

Nederland moet verduurzamen. De energietransitie gaat echter veel te langzaam, terwijl duurzame energie volop kansen biedt. Zonne-energie op je bedrijfshal is goed voor het milieu en je portemonnee. Met de kennis en ervaring van marktleider GroenLeven heb je er bovendien geen omkijken naar. En er zijn meer voordelen. 

 • Bespaar energiekosten en genereer extra inkomsten met je bedrijfsdak. 
 • Verdien zonnepanelen snel terug, terwijl ze minimaal 25 jaar meegaan. Je maakt snel winst. 
 • Verdien aan het terugleveren van teveel geproduceerde stroom. 
 • Krijg 15 jaar lang extra inkomsten uit SDE subsidie. 
 • Verdien gratis geld met de zon en verhuur je bedrijfsdak. Of kies voor zonnepanelen kopen of leasen. Voor leasen heb je geen onderpand of eigen vermogen nodig. 
 • GroenLeven is ISO-gecertificeerd voor kwaliteit (ISO 9001) en milieu (ISO 14001). Kies voor de kwaliteit, ervaring en service van de marktleider. 

Benut de kracht van de zon met zonnepanelen op je bedrijfshal

Dit is hét moment om te investeren in zonne-energie. Dankzij interessante subsidieregelingen loopt je rendement op tot wel 10%. Bovendien heb je er geen omkijken naar, want GroenLeven regelt alles. Neem nu contact met ons op. Dan komen we graag naar je toe en laten we de mogelijkheden zien.  

Neem contact met ons op!

Bekijk hier onze gerealiseerde zonnedaken.


Ja, ik wil meer weten over zonne-energie
1Kies uw type locatie
2Selecteer de beschikbare oppervlakte
Medewerker Foto
3Uw persoonlijke gegevens
Formulier beschermd door reCaptcha.