Zonne-energie in de landbouw
ongebruikte grond is geld waard

De aarde warmt op, ijskappen smelten en de zeespiegel stijgt. De tijd begint te dringen om klimaatverandering te stoppen en zonne-energie is daarbij onmisbaar. Toch maken we nog veel te weinig gebruik van de zon. Met zonne-energie in de landbouw maak je het verschil. Zonne-energie opwekken op je agrarische bedrijf is goed voor het milieu, je portemonnee en je duurzame uitstraling. Bovendien heb je er geen omkijken naar, want wij regelen alles. Geld verdienen met de zon was nog nooit zo eenvoudig. 

Profiteer ook van zonne-energie in de landbouw. We komen graag naar je toe en laten de mogelijkheden zien. 

Zonne-energie in landbouw zorgt voor extra inkomsten

Je inkomsten vergroten met zonne-energie lijkt ingewikkeld en tijdrovend. Het tegendeel blijkt waar. Je bespaart namelijk op je direct energiekosten en haalt extra inkomsten uit terugverkochte stroom en SDE subsidie. Met een zonne-installatie van GroenLeven wek je elke dag gratis zonne-energie op. En er zijn meer voordelen. 

Waarom agrarisch bedrijf voorzien van zonnepanelen? 

Zonne-energie biedt talloze voordelen voor je agrarische bedrijf. Dit zijn ze: 

  • Verduurzaam je agrarische onderneming
  • Vergroot inkomsten met terugleveren stroom
  • Kies voor zonnepanelen huren, kopen of leasen
  • Verlaag de investering aanzienlijk met SDE subsidie 
  • Geef onrendabele of onvruchtbare landbouwgrond een tweede leven
  • Laat je omgeving meeprofiteren van zonnepark of zonnedak
  • Verdien de investering in 7 jaar terug, terwijl zonnepanelen wel 25 jaar meegaan. 

Nederland beschikt over veel ongebruikte staldaken en onrendabele of niet vruchtbare landbouwgronden. Ze zijn geschikt voor het opwekken van groene energie. Transformeer onrendabele niet vruchtbare grond en daken tot zonne-centrales. Dan verdien je elke dag geld met de zon en verbeter je het klimaat. GroenLeven is marktleider in zonne-energie. We helpen je met het realiseren van zonne-energie op je landbouwbedrijf. Daarbij nemen we alle werkzaamheden uit handen. Van subsidie- en vergunningsaanvraag tot installatie en onderhoud. En van 24/7 monitoring tot het creëren en vergroten van draagvlak. Je project is in de beste handen. 

Genereer extra inkomsten met zonne-energie. Informeer nu naar de mogelijkheden

Zonne-energie geeft landbouwbedrijf extra inkomsten 

Geld verdienen door te verduurzamen. Met zonnepanelen bespaar en verdien je geld. Bovendien haal je met SDE subsidie extra inkomsten uit de opgewekte groene stroom. SDE subsidie heeft een looptijd van 15 jaar. GroenLeven vraagt vraagt de subsidie voor je aan. Toewijzing zorgt voor zekerheid, verlaagt de investering in zonnepanelen en bespaart energiekosten. Dit maakt investeren in zonne-energie in de landbouw nog aantrekkelijker. SDE subsidie werkt met een basis- en variërend bedrag. Dit basisbedrag wordt elk jaar lager. Neem daarom het initiatief en laat een zonnedak, zonnepark of zonneweide met SDE subsidie aanleggen op je boerderij. Daar heb je elke dag profijt van. 

Geld verdienen met zonnepanelen kan op verschillende manieren

Zonne-energie zonder zorgen, daar staan we voor bij GroenLeven. Daarom kun je op verschillende manieren profiteren van de zon. Dit zijn de mogelijkheden: 

  • Zonne-installatie op het dak kopen of leasen of je dak verhuren voor je agrarische bedrijf
  • onrendabele minder vruchtbare landbouwgrond verhuren of verkopen voor zonnepanelen 

Kies je voor onrendabele onvruchtbare landbouwgrond of staldaken verhuren, dan verzorgen we het hele traject. Van financiering tot bouw en van onderhoud tot exploitatie. Je ontvangt een jaarlijkse vergoeding per paneel of hectare. En vergroot automatisch en risicoloos je inkomsten. Zonnepanelen zelf aanschaffen kan ook. We vertellen je graag meer over onze interessante financieringsvormen. En met een voordelig onderhoudscontract ben je 24/7 zeker van een optimaal werkend zonnepark. GroenLeven werkt intensief samen met FrieslandCampina en Agrifirm en hebben we veel agrarische bedrijven voorzien van zonnepanelen. Is jouw bedrijf de volgende? 

Ja, ik wil meer informatie

Verdien ook geld met zonne-energie in de landbouw

Verduurzaam je landbouwbedrijf en verdien geld met zonnepanelen. GroenLeven regelt alles en bezorgt je aantrekkelijke extra inkomsten. Informeer nu naar de mogelijkheden.

Ja, ik wil meer weten over zonne-energie
1Kies uw type locatie
2Selecteer de beschikbare oppervlakte
Medewerker Foto
3Uw persoonlijke gegevens
Formulier beschermd door reCaptcha.