Wij zijn bereikbaar
Bereikbaar van 08:30 tot 17:00 Bel 058 - 799 0000
Wij zijn bereikbaar
Bereikbaar van 08:30 tot 17:00 Bel 058 - 799 0000

Zonne-energie op parkeerplaats:
goed voor milieu en portemonnee

Verduurzamen. Iedereen weet dat het geld oplevert en voelt de noodzaak. Maar waar begin je? Zonne-energie is onmisbaar voor de energietransitie waar we voor staan. In ons drukbevolkte land is er alleen weinig plek voor zonnepanelen. Zonnecarports bieden uitkomst. Wek ook zonne-energie op met je parkeerplaats. Bezit je een parkeerplaats? Geef hem dan een dubbelfunctie met zonnecarports. Zonne-energie op je parkeerplaats is goed voor het milieu, je portemonnee en de uitstraling van je organisatie. En het mooie is: GroenLeven regelt alles. 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonne-energie op parkeerplaatsen? Informeer naar de mogelijkheden. 

Zonne-energie op parkeerplaats zorgt voor extra inkomsten

Duurzaam ondernemen is goed voor het milieu en je organisatie. Laat bijvoorbeeld zonnepanelen aanleggen op je bedrijfsdak. Of maak onrendabele grond rendabel met een zonnepark. Sinds kort is daar een nieuwe innovatieve mogelijkheid bijgekomen: zonnepanelen op carports. Een zonnecarport van GroenLeven transformeert je parkeerplaats tot een zonne-energiecentrale. Met de inkomsten voorzie je je organisatie geheel of gedeeltelijk van eigen energie. Te veel geproduceerde stroom verkoop je terug aan je energieleverancier, wat zorgt voor extra inkomsten. En je hebt recht op subsidie voor elke opgewekte kWh groene stroom. Het maakt investeren in zonne-energie aantrekkelijker dan ooit. Geef je je parkeerterrein een belangrijke functie in de overgang naar duurzame energie. En genereer je tegelijk extra inkomsten. Informeer nu naar de mogelijkheden van een zonnecarport voor je organisatie. 

Ja, ik wil graag meer weten over de mogelijkheden

Waarom parkeerplaats uitrusten met zonne-installatie? 

Zonne-energie op een parkeerplaats biedt talloze voordelen. Zoals: 

 • Bespaar op je energiekosten
 • Wek je eigen groene stroom op
 • Breid zonnecarport uit met praktische laadpalen
 • Geef je onderneming een verantwoorde, groene upgrade
 • Koop een zonnecarport óf verhuur je parkeerplaats 
 • Verkoop te veel geproduceerde stroom terug aan energieleverancier

GroenLeven is marktleider in grootschalige zonne-projecten. Sinds onze oprichting in 2012 leverden we meer dan 800 slimme zonnebronnen en zonneparken op. En realiseerden we bij het TT Circuit van Assen een zonnecarport die plaats biedt aan 14.000 motoren. Een unicum in de wereld. Bij het realiseren van een zonnecarport nemen we alle werkzaamheden uit handen. Van het aanvragen van subsidies en vergunningen tot installatie en onderhoud. En van het creëren en vergroten van draagvlak tot 24/7 monitoring en onderhoud. Geld verdienen met de zon was nog nooit zo eenvoudig. 

Genereer extra inkomsten met zonne-energie. Informeer nu naar de mogelijkheden

Zonne-energie op parkeerplaats zorgt voor slimme dubbelfunctie

Een zonnecentrale op een parkeerplaats vervult een belangrijke functie in de overgang naar duurzame energie. Ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten is hier een goed voorbeeld van. Als eerste Nederlandse ziekenhuis wekt Nij Smellinghe jaarlijks ruim 30% van haar eigen stroomverbruik op met 9.000 zonnepanelen. 5.500 zonnepanelen bevinden zich boven de parkeerplaats als unieke zonnecarport. Het levert omgerekend voldoende groene stroom op voor zo’n 730 huishoudens. 

Subsidies maken investeren in zonne-energie extra interessant. Zo garandeert SDE subsidie 15 jaar lang een vergoeding voor het opwekken van duurzame energie. Dit biedt zekerheid, verlaagt de directe investering en zorgt voor extra inkomsten. Je krijgt een vergoeding voor elke kWh groene stroom die je opwekt. De regeling werkt met een basis- en variërend bedrag. Het basisbedrag wordt elk jaar minder. Daarom is dit hét moment om te investeren in zonne-energie op je parkeerplaats. Je verdient zonnepanelen snel terug.

Aanschafmogelijkheden voor zonnecarport

Bij GroenLeven kun je op verschillende manieren profiteren van zonne-energie op je parkeerplaats. Dit zijn de opties: 

 • Parkeerplaats verhuren voor een zonnecarport
 • Zonnecarport kopen 

Verhuur je je parkeerterrein? Dan profiteer je elk jaar van een interessante vergoeding per hectare. Een zonnecarport kopen kan ook. Dan vragen we SDE subsidie voor je aan en regelen we de volledige installatie. Ook kunnen we de carport voorzien van geïntegreerde laadpalen en hem afwerken in je huisstijl. Zo wordt het een perfect visitekaartje. Voor welke optie je ook kiest, we nemen al het werk uit handen. En verzekeren je als marktleider met 8-jaar ervaring van een succesvol project. 

Ja, ik wil graag meer informatie

Zonne-energie op parkeerplaats: laat de zon voor je werken

Een parkeerplaats is er al. Waarom zou je hem dan niet transformeren tot een duurzame en rendabele zonnebron? GroenLeven regelt alles. 

 • Verhuur je parkeerplaats of koop een zonnecarport. We nemen al het werk uit handen. 
 • Bespaar energiekosten en genereer extra inkomsten. 
 • Verdien de zonnepanelen snel terug, terwijl ze tot wel 25 jaar meegaan. 
 • Profiteer van extra inkomsten uit SDE subsidie. Het biedt zekerheid en vergroot je rendement. 
 • Werk samen met de Nederlandse marktleider. ISO-certificering voor kwaliteit (ISO 9001) en milieu (ISO 14001) garanderen een geslaagde samenwerking. 

Zonne-energie op je parkeerplaats? We komen graag naar je toe

Met een zonnecarport genereer je extra inkomsten, vergroen je je organisatie en verbeter je het milieu. Verdien ook geld met de zon en neem contact met ons op. We komen graag naar je toe en laten de mogelijkheden zien.

Ja, ik wil graag meer weten over een zonnecarport op mijn parkeerplaats
1Kies uw type locatie
2Selecteer de beschikbare oppervlakte
Medewerker Foto
3Uw persoonlijke gegevens
Formulier beschermd door reCaptcha.