Zonnepanelen op bedrijfspand:
verdien én bespaar geld

Wereldwijd neemt de vraag naar energie sterk toe. Daarom moeten we er slimmer en zuiniger mee omgaan. Zonne-energie is essentieel voor de noodzakelijke energietransitie waar we voor staan. Met zonnepanelen op uw bedrijfspand levert u een grote bijdrage. Maar hoe pakt u dit aan? Heeft uw bedrijfspand een dak van minstens 1.500 m2? Dan biedt dit volop kansen voor zonne-energie. Het aanleggen en onderhouden van een zonnedak is alleen niet uw corebusiness. Bundel daarom uw krachten met GroenLeven. Verhuur het dak van uw bedrijfspand voor zonnepanelen, of lease of koop een zonne-installatie. Dan verdient u elke dag geld met de zon. Profiteer nu van zonnepanelen op uw bedrijfspand. We komen graag naar u toe en laten de mogelijkheden zien. 

Ja, ik maak graag een afspraak

Daarom zonnepanelen kopen of leasen voor uw bedrijfspand

Nederland verduurzaamt in hoog tempo. Dat moet ook, want in 2050 wil ons land energieneutraal zijn. Zonne-energie speelt een cruciale rol bij de noodzakelijke energietransitie. En u kunt daarvan profiteren. Zonne-installaties leveren duurzame energie op. Daarmee kunnen we dagelijks in onze energiebehoefte voorzien. De dekkingsgraad van zonnestroom in Nederland is echter relatief laag. En er is veel ruimte voor groei en verbetering. Profiteer van de mogelijkheden van zonnestroom. Dan verdient u geld en versnelt u de energietransitie. Bij GroenLeven kunt u een zonne-installatie kopen of leasen of uw bedrijfsdak verhuren voor zonnepanelen. Dat levert talloze voordelen op. 

Dit zijn de voordelen van zonnepanelen op uw bedrijfspand: 

 • Bespaar op energiekosten
 • Verduurzaam eenvoudig uw onderneming
 • Geef uw onderneming een duurzame uitstraling
 • Kies voor zonnepanelen kopen of leasen
 • Verhuur grond of daken tegen een aantrekkelijke vergoeding per zonnepaneel

Met 800+ succesvol opgeleverde grootschalige zonnedaken is GroenLeven onbetwist marktleider in zonne-energie. Laten we samen de wereld verduurzamen. 

Ja, ik wil graag meer weten over de mogelijkheden

Zonnepanelen voor uw bedrijf zijn goed voor milieu en portemonnee

Bij de verbranding van fossiele brandstoffen komt het broeikasgas CO2 vrij. Daarom wil de Rijksoverheid het gebruik van fossiele brandstoffen sterk verminderen. Nederland moet in 2050 CO2-arm zijn. De inzet van zonne-energie is daarbij onmisbaar. Als marktleider in grootschalige energieprojecten levert GroenLeven een essentiële bijdrage aan de energietransitie. Dit doen we met unieke projecten op bijzondere locaties. Zo installeren we agrarische zonnedaken op boerenschuren. Maken we zonnecarports voor ziekenhuizen en transportbedrijven. En realiseerden we het grootste drijvende zonnepark van Europa. Volg het voorbeeld van duizenden collega-ondernemers en verduurzaam uw onderneming met zonnepanelen. Dan kunt u kiezen uit deze mogelijkheden. 

Zonnepanelen voor MKB en grootbedrijf: dit zijn de opties

 • Dak bedrijfspand verhuren voor zonne-installatie
 • Zonnepanelen kopen of leasen voor bedrijfspand

Koop of lease uw een zonne-installatie bij GroenLeven dan nemen we alle werkzaamheden uit handen. We inventariseren uw wensen en mogelijkheden. Onderzoeken subsidiemogelijkheden en vragen deze voor u aan. En installeren en onderhouden de installatie, zodat hij altijd optimaal en energiezuinig functioneert. Dankzij unieke financieringsmogelijkheden heeft u voor het leasen van zonnepanelen geen onderpand of eigen vermogen nodig. U betaalt een vast laag maandbedrag. Goed om te weten: u verdient de investering in 7 jaar terug terwijl zonnepanelen wel 25 jaar meegaan. Wilt u zonnepanelen op uw bedrijfspand zonder te investeren? Verhuur dan uw bedrijfsdak voor een aantrekkelijke vergoeding per paneel. U hebt er geen omkijken naar, want wij zorgen voor plaatsing, onderhoud en service. En u ontvangt elke maand een interessante vergoeding voor het verhuren van uw dak. 

Interessante subsidies op zonnepanelen

SDE subsidie maakt de investering in zonnepanelen voor uw bedrijfspand nog aantrekkelijker. SDE is een exploitatiesubsidie. De overheid vergoedt een deel van de duurzame energie die u opwekt. Dit is een basisbedrag en dit basisbedrag wordt elk jaar lager. Wacht daarom niet met het investeren in zakelijke zonnepanelen.

Voordelen SDE subsidie voor zonnepanelen op uw bedrijfspand:

 1. SDE biedt zekerheid. Bij toekenning bent u 15 jaar verzekerd van een vergoeding voor het opwekken van zonne-energie.
 2. Met SDE subsidie bespaart u op de directe investering én uw eigen energiekosten.
 3. Bij toekenning van SDE subsidie geldt het basisbedrag van het jaar van aanvraag.
 4. GroenLeven heeft veel ervaring in het aanvragen van SDE subsidie. Dit garandeert de meeste kans op succes en het hoogste basisbedrag.
 5. Met zonnepanelen met SDE subsidie wekt u voordelig uw eigen duurzame energie op. U bespaart geld en verbetert het milieu.

Kies voor zonnepanelen van de Nederlandse marktleider 

Zonne-energie wordt de standaard. Levert u met ons een essentiële bijdrage aan de energietransitie? Met zonnepanelen op uw bedrijfspand maakt u het verschil. En er zijn meer voordelen.

 • GroenLeven belooft én levert. Als ambitieuze bouwer van het grootste aantal zonneparken en zonnedaken in Nederland leren we elke dag. Zo helpen we u nog beter. 
 • Hoe groot of klein uw bedrijfspand of bedrijfsterrein ook is, er zijn altijd mogelijkheden voor zonnepanelen. We laten het graag ter plaatse zien. 
 • Kies voor zonnepanelen kopen of uw bedrijfsdak verhuren. Koopt u de installatie, dan zijn alle opbrengsten voor u. Verhuurt u uw dak, dan profiteert u elke maand van een aantrekkelijke vergoeding per zonnepaneel. 
 • De investering in zonnepanelen verdient u in 7 jaar terug. Zonnepanelen zelf gaan minimaal 25 jaar mee. U verdient de investering dus razendsnel terug. 
 • Van ontwerp en subsidie-aanvraag tot realisatie en onderhoud van het zonnesysteem: u hebt er geen omkijken naar. 
 • Als echte Friese onderneming zijn we nuchter en eerlijk. U weet precies wat u aan ons hebt. 

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen voor uw bedrijfspand?

We komen graag naar u toe en laten de mogelijkheden zien.

Ja, ik wil meer weten over zonnepanelen op mijn dak
1Kies uw type locatie
2Selecteer de beschikbare oppervlakte
Medewerker Foto
3Uw persoonlijke gegevens
Formulier beschermd door reCaptcha.