Wij zijn bereikbaar
Bereikbaar van 08:30 tot 17:00 Bel 058 - 799 0000
Wij zijn bereikbaar
Bereikbaar van 08:30 tot 17:00 Bel 058 - 799 0000

Zonnepanelen op bedrijfspand:
verdien én bespaar geld

Wereldwijd neemt de vraag naar energie sterk toe. Daarom moeten we er slimmer en zuiniger mee omgaan. Zonne-energie is essentieel voor de noodzakelijke energietransitie waar we voor staan. Met zonnepanelen op je bedrijfspand lever je een grote bijdrage. Maar hoe pak je dit aan? Heeft je bedrijfspand een dak van minstens 1.500 m2? Dan biedt dit volop kansen voor zonne-energie. Het aanleggen en onderhouden van een zonnepark is alleen niet je corebusiness. Bundel daarom je krachten met GroenLeven. Verhuur het dak van je bedrijfspand voor zonnepanelen, of lease of koop een zonne-installatie. Dan verdien je elke dag geld met de zon. Profiteer nu van zonnepanelen op je bedrijfspand. We komen graag naar je toe en laten de mogelijkheden zien. 

Ja, ik maak graag een afspraak

Daarom zonnepanelen kopen of leasen voor je bedrijfspand

Nederland verduurzaamt in hoog tempo. Dat moet ook, want in 2050 wil ons land energieneutraal zijn. Zonne-energie speelt een cruciale rol bij de noodzakelijke energietransistie. En jij kunt daarvan profiteren. Zonne-installaties leveren duurzame energie op. Daarmee kunnen we dagelijks in onze energiebehoefte voorzien. De dekkingsgraad van zonnestroom in Nederland is echter relatief laag. En er is veel ruimte voor groei en verbetering. Profiteer van de mogelijkheden van zonnestroom. Dan verdien je geld en versnel je de energietransitie. Bij GroenLeven kun je een zonne-installatie kopen of leasen of je bedrijfsdak verhuren voor zonnepanelen. Dat levert talloze voordelen op. 

Dit zijn de voordelen van zonnepanelen op je bedrijfspand: 

 • Bespaar op energiekosten
 • Verduurzaam eenvoudig je onderneming
 • Geef je onderneming een duurzame uitstraling
 • Kies voor zonnepanelen kopen of leasen
 • Verhuur grond of daken tegen een aantrekkelijke vergoeding per zonnepaneel

Met 800+ succesvol opgeleverde grootschalige zonnedaken is GroenLeven onbetwist marktleider in zonne-energie. Laten we samen de wereld verduurzamen. 

Ja, ik wil graag meer weten over de mogelijkheden

Zonnepanelen voor je bedrijf zijn goed voor milieu en portemonnee

Bij de verbranding van fossiele brandstoffen komt het broeikasgas CO2 vrij. Daarom wil de Rijksoverheid het gebruik van fossiele brandstoffen sterk verminderen. Nederland moet in 2050 CO2-arm zijn. De inzet van zonne-energie is daarbij onmisbaar. Als marktleider in grootschalige energieprojecten levert GroenLeven een essentiële bijdrage aan de energietransitie. Dit doen we met unieke projecten op bijzondere locaties. Zo installeren we agrarische zonnedaken op boerenschuren. Maken we zonnecarports voor ziekenhuizen en transportbedrijven. En realiseerden we het grootste drijvende zonnepark van Europa. Volg het voorbeeld van duizenden collega-ondernemers en verduurzaam je onderneming met zonnepanelen. Dan kun je kiezen uit deze mogelijkheden. 

Zonnepanelen voor MKB en grootbedrijf: dit zijn de opties

 • Dak bedrijfspand verhuren voor zonne-installatie
 • Zonnepanelen kopen of leasen voor bedrijfspand

Koop of lease je een zonne-installatie bij GroenLeven dan nemen we alle werkzaamheden uit handen. We inventariseren je wensen en mogelijkheden. Onderzoeken subsidiemogelijkheden en vragen deze voor je aan. En installeren en onderhouden de installatie, zodat hij altijd optimaal en energiezuinig functioneert. Dankzij unieke financieringsmogelijkheden heb je voor het leasen van zonnepanelen geen onderpand of eigen vermogen nodig. Je betaalt een vast laag maandbedrag. Goed om te weten: je verdient de investering in 7 jaar terug terwijl zonnepanelen wel 25 jaar meegaan. Wil je zonnepanelen op je bedrijfspand zonder te investeren? Verhuur dan je bedrijfsdak voor een aantrekkelijke vergoeding per paneel. Je hebt er geen omkijken naar, want wij zorgen voor plaatsing, onderhoud en service. En je ontvangt elke maand een interessante vergoeding voor het verhuren van je dak. 

Interessante subsidies op zonnepanelen in 2020 

SDE subsidie maakt de investering in zonnepanelen voor je bedrijfspand nog aantrekkelijker. SDE is een exploitatiesubsidie. De overheid vergoedt een deel van de duurzame energie die je opwekt. Dit is een basisbedrag en dit basisbedrag wordt elk jaar lager. Wacht daarom niet met het investeren in zakelijke zonnepanelen.

Voordelen SDE subsidie voor zonnepanelen op je bedrijfspand:

 1. SDE biedt zekerheid. Bij toekenning ben je 15 jaar verzekerd van een vergoeding voor het opwekken van zonne-energie.
 2. Met SDE subsidie bespaar je op de directe investering én je eigen energiekosten.
 3. Bij toekenning van SDE subsidie geldt het basisbedrag van het jaar van aanvraag.
 4. GroenLeven heeft veel ervaring in het aanvragen van SDE subsidie. Dit garandeert de meeste kans op succes en het hoogste basisbedrag.
 5. Met zonnepanelen met SDE subsidie wek je voordelig je eigen duurzame energie op. Je bespaart geld en verbetert het milieu.

Kies voor zonnepanelen van de Nederlandse marktleider 

Zonne-energie wordt de standaard. Lever jij met ons een essentiële bijdrage aan de energietransitie? Met zonnepanelen op je bedrijfspand maak je het verschil. En er zijn meer voordelen.

 • GroenLeven belooft én levert. Als ambitieuze bouwer van het grootste aantal zonneparken en zonnedaken in Nederland leren we elke dag. Zo helpen we je nog beter. 
 • Hoe groot of je klein je bedrijfspand of bedrijfsterrein ook is, er zijn altijd mogelijkheden voor zonnepanelen. We laten het graag ter plaatse zien. 
 • Kies voor zonnepanelen kopen of je bedrijfsdak verhuren. Koop je de installatie, dan zijn alle opbrengsten voor jou. Verhuur je je dak, dan profiteer je elke maand van een aantrekkelijke vergoeding per zonnepaneel. 
 • De investering in zonnepanelen verdien je in 7 jaar terug. Zonnepanelen zelf gaan minimaal 25 jaar mee. Je verdient de investering dus razendsnel terug. 
 • Van ontwerp en subsidie-aanvraag tot realisatie en onderhoud van het zonnesysteem: je hebt er geen omkijken naar. 
 • Als echte Friese onderneming zijn we nuchter en eerlijk. Je weet precies wat je aan ons hebt. 

Benieuwd hoeveel jij kunt besparen met zonnepanelen voor je bedrijfspand?

We komen graag naar je toe en laten de mogelijkheden zien.

Ja, ik wil meer weten over zonnepanelen op mijn dak
1Kies uw type locatie
2Selecteer de beschikbare oppervlakte
Medewerker Foto
3Uw persoonlijke gegevens
Formulier beschermd door reCaptcha.