Zonnedak op distributiecentrum:
geld verdienen met de zon

Geld verdienen met verduurzaming. Het klinkt aantrekkelijk, maar hoe doet u dat? Investeren in zonne-energie is een slimme strategie. Met een zonnedak op uw distributiecentrum bespaart en verdient u geld, vergroent u uw onderneming en verbetert u het milieu. Nederland staat voor een ongekende energietransitie. In 2050 moet ons land nagenoeg energie- en CO2-neutraal zijn. Dat lukt alleen als we rigoureus overstappen op groene energie. En iedereen is daarbij nodig. Zonne-energie speelt een cruciale rol bij het verduurzamen van ons energieverbruik. De zon komt elke dag voor niets op. En levert in 45 minuten genoeg energie om de hele wereld van stroom te voorzien. Toch gebruiken we de zon nog veel te weinig. Als ondernemers kunt u daar wat aan doen, bijvoorbeeld met een rendabel zonnedak. Dat is goed voor uw portemonnee en het milieu. En GroenLeven regelt alles. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een zonnedak op uw distributiecentrum? We brengen de potentiële opbrengsten graag voor u in kaart. 

Ja, ik wil graag meer weten over mijn potentiële opbrengsten

Zonnedak op distributiecentrum maakt energiebron van de zon

Nederland ligt vol met ongebruikte daken. Ze lenen zich uitstekend voor zonnepanelen, maar worden nu niet ingezet. Uit tijdgebrek of vooroordelen over lage inkomsten en een hoop gedoe. Dit is zowel economisch als ecologisch een gemiste kans. Want zonnepanelen maken uw distributiecentrum energieneutraal en leveren een rendement. Met een zonnedak van GroenLeven transformeert u uw bedrijfsdak eenvoudig tot een zonne-energie centrale. Dit levert talloze voordelen op. 

Voordelen zonnedak op distributiecentrum:

 • Bespaar op energiekosten
 • Verdient u investering snel terug 
 • Wekt u eigen duurzame energie op
 • Profiteer van aantrekkelijke subsidies
 • Geeft uw bedrijf een duurzame uitstraling
 • Vergroot inkomsten met terugleveren stroom
 • Onderneem energieneutraal of zelfs energiepositief

Een zonnedak levert geld op en is goed voor het milieu. Daarom voorzien we uw distributiecentrum graag van zonnepanelen. Zullen we samen de wereld verduurzamen? 

Werk samen met de marktleider in zonne-energie

Wij zijn GroenLeven, de Nederlandse marktleider in zonne-energie. Sinds onze oprichting in 2012 leverden we 800+ succesvolle zonneparken op. Realiseerden we het grootste drijvende zonnepark van Europa. En zijn we koploper in de duurzaamheidsambitie. Hoe we marktleider werden? Met duidelijke afspraken, optimale voorbereiding en perfect afgewerkte zonnedaken. En door ondernemers zoals u volledig te ontzorgen. Meer weten over een zonnedak zonder zorgen? Vraag direct meer informatie aan. We komen graag naar u toe en laten de mogelijkheden zien.

Ja, ik wil graag meer weten over de mogelijkheden

Zonnedak op distributiecentrum kopen, leasen of huren 

Extra inkomsten genereren met een zonnedak op uw distributiecentrum kan bij GroenLeven op verschillende manieren. Dit zijn de opties: 

 • Bedrijfsdak verhuren voor een zonne-installatie
 • Zonne-installatie kopen of leasen voor zonnedak

Verhuurt u uw bedrijfsdak, dan leggen we de volledige zonne-installatie aan en zorgen we voor onderhoud en 24/7 monitoring. Uw zonnepanelen functioneren altijd optimaal en u hebt er geen omkijken naar. Zo verduurzaamt u uw onderneming en ontvangt u een aantrekkelijke vergoeding per zonnepaneel. Een zonnedak kopen of leasen kan ook. Voor leasen is geen onderpand en eigen vermogen nodig. En we nemen alle werkzaamheden uit handen. Van de subsidie- en vergunningsaanvraag tot installatie en onderhoud. Goed om te weten: zonnepanelen verdient u in 7 jaar terug terwijl ze wel 25 jaar meegaan. U maakt dus snel winst. Maak een afspraak en laat uw situatie voorrekenen. 

Ja, ik wil graag meer weten over kopen, leasen of mijn dak verhuren

Aantrekkelijk rendement op zonne-energie

Een zonnedak bespaart geld en levert extra inkomsten op. Helemaal met SDE subsidie. Deze subsidie heeft een looptijd van 15 jaar en verzekert u van extra inkomsten voor groen opgewekte stroom. GroenLeven vraagt de SDE subsidie voor u aan. De inkomsten uit SDE subsidie vult u aan met het terug verkopen van teveel geproduceerde stroom aan uw energieleverancier. Daarnaast hoeft u minder energie in te kopen. Op deze manier loopt het rendement van een zonnedak op en verdient u de investering snel terug. SDE subsidie werkt met een vast en variërend bedrag per opgewekte kWh stroom. Het vaste deel neemt elk jaar af. Wacht daarom niet en investeer nu in zonnepanelen op uw distributiecentrum. 

Daarom zonnedak op uw distributiecentrum met GroenLeven

Geld verdienen met duurzaam ondernemen? Een zonnedak van GroenLeven maakt het mogelijk en we nemen alle werkzaamheden uit handen. Voor elke situatie is er een passende oplossing en financiering. En er zijn meer voordelen om nu te investeren in zonne-energie. 

 • Zonnepanelen verdient u in 7 jaar terug, terwijl ze minimaal 25 jaar meegaan. U verdient de investering snel terug. 
 • Risicoloos extra inkomsten genereren met zonne-energie? Verhuur dan het dak van uw distributiecentrum. Het levert een interessante maandelijkse vergoeding op per zonnepaneel. 
 • Geef uw bedrijf een groene upgrade. Dit vergroot uw merkwaarde en maakt u aantrekkelijker voor nieuwe opdrachtgevers en medewerkers. 
 • GroenLeven is ambitieus, innovatief en betrouwbaar. Zo zijn we ISO gecertificeerd voor kwaliteit (ISO 9001) en milieu (ISO 14001). Als marktleider leveren we de hoogste kwaliteit en komen we onze beloftes na. Altijd. 

Verdien ook geld met een zonnedak van GroenLeven

Een zonnedak op uw distributiecentrum bespaart geld en levert extra inkomsten op. Bovendien is het goed voor het milieu en uw merkwaarde. GroenLeven regelt alles. Neem daarom nu contact op en informeer naar de mogelijkheden. Dan profiteert u straks ook elke dag van de zon.

Ja, ik wil meer weten over zonnepanelen op mijn dak
1Kies uw type locatie
2Selecteer de beschikbare oppervlakte
Medewerker Foto
3Uw persoonlijke gegevens
Formulier beschermd door reCaptcha.