Wij zijn bereikbaar
Bereikbaar van 08:30 tot 17:00 Bel 058 - 799 0000
Wij zijn bereikbaar
Bereikbaar van 08:30 tot 17:00 Bel 058 - 799 0000

Zonnepanelen zakelijk
huren, kopen of leasen zonder investering

Overweeg je zakelijk zonnepanelen aan te schaffen? Of wil je investeren in zonnestroom en zonneparken? Dan is dat een verstandige keuze. Zonnepanelen zijn duurzaam en er zijn aantrekkelijke subsidieregelingen voor ondernemers. Zakelijk zonnepanelen aanschaffen of je locatie verhuren kan echter complex zijn. Bij je zoektocht naar de beste investering in zonnestroom stuit je op diverse vragen. Welke zonnepanelen passen bijvoorbeeld het beste bij je gebouw, grond of waterplas? Mag je zomaar grond of daken verhuren? En heb je recht op subsidie? GroenLeven neemt je zorgen weg en regelt alles. Van advies tot financiering en van subsidieaanvraag tot installatie. Of je nu zonnepanelen laat aanleggen op je bedrijfspand of de daken van je stallen verhuurt. Met de oplossingen van GroenLeven bespaar je geld en bescherm je het klimaat. 

Daarom zakelijk zonnepanelen kopen of leasen bij GroenLeven

 • Bespaar op energiekosten
 • Profiteer van interessante subsidies
 • Verduurzaam eenvoudig je onderneming
 • Genereer extra inkomsten met verhuur bedrijfsdak of onrendabele grond 
 • Schaf zonnepanelen aan en verdien de investering in 7 jaar terug

Met 800+ succesvol opgeleverde zonneparken is GroenLeven onbetwist marktleider in zonne-energie. Laten we samen de wereld verduurzamen. 

Ja, ik wil graag meer weten

Zonnepanelen voor je bedrijf: dit zijn de voordelen 

Energie opwekken met zonnepanelen is duurzaam en voordelig. Je bespaart energiekosten, verdient geld met het terugleveren van stroom en bent minder afhankelijk van je energieleverancier. Bovendien zijn er voor bedrijven en organisaties interessante subsidieregelingen. Wij zijn GroenLeven en we creëren zonne-energiebronnen op daken, kassen, parkeerplaatsen, vuilstortplaatsen, industrieterreinen en water. Dit doen we samen met ambitieuze overheden, netbeheerders, bedrijven, het onderwijs en ondernemers zoals jij. Doe je met ons mee? Wil je zakelijk investeren in zonnepanelen, dan bieden we verschillende opties. Zo kun je:

 • Zonnepanelen kopen of leasen
 • Grond of daken verhuren voor zonnepanelen

Investeren in zakelijke zonnepanelen is financieel aantrekkelijk. Zo kom je in aanmerking voor diverse subsidies. Met SDE subsidie heb je zelfs 15 jaar lang recht op een vergoeding voor elke kWh opgewekte groene stroom. Koop je een zonne-installatie, dan zijn de extra inkomsten direct voor jou. Kies je voor verhuren, dan verrekenen we het in je jaarlijkse vergoeding. Zonnepanelen zijn de afgelopen jaren sterk verbeterd en hun prijs is gedaald. Moderne panelen gaan minstens 25 jaar mee terwijl je ze in 7 jaar terugverdient. Daarom is dit hét moment om zakelijk te investeren in zonnepanelen. 

Ja, ik wil graag meer informatie

Aantrekkelijke subsidies op zakelijke zonnepanelen in 2020 

Nederland moet in 2050 een duurzaam energiesysteem hebben. Zonne-energie speelt daarbij een grote rol. De directe investering in zakelijk zonnepanelen kopen is relatief hoog. Daarom stimuleert de overheid ondernemers met subsidies en belastingvoordelen. Dit levert forse besparingen op. De belangrijkste subsidie voor de grootschalige aanschaf van zakelijke zonnepanelen is de SDE subsidie. Deze regeling vergoedt het verschil tussen de kostprijs van duurzame energie en de marktwaarde van de geleverde energie. Dankzij deze regeling verdien je 3 keer geld: je krijgt een maximum bedrag per opgewekte kWh zonne-energie. Je bespaart op je stroomrekening. En je verdient aan het terugleveren van teveel geproduceerde energie. Bij GroenLeven vertellen we je graag alles over de subsidieregelingen. En regelen we het aanvraagtraject gratis voor je. Wil je meer weten? Maak direct een afspraak met een van onze experts. 

Zonnepanelen kopen bij de marktleider in Nederland 

GroenLeven is marktleider in grootschalige energieprojecten. Samen zetten we alles op alles om de omschakeling naar duurzame energie te versnellen. Dat levert je talloze voordelen op. 

 • GroenLeven belooft én levert. We zijn bouwer van het grootste aantal zonneparken en zonnedaken in Nederland. En hebben internationale ervaring met het realiseren van systemen op daken, grond en water. Zo worden wij steeds beter en profiteer jij van onze (nog) betere dienstverlening. 
 • Kies voor zonnepanelen kopen of leasen. Of verhuur je grond of dak. 
 • Gekochte panelen verdien je binnen 7 jaar terug. Dankzij een uniek concept lease je zonder investering. En verhuur je je onrendabele grond, dak of waterplas dan ontvang je direct een vaste vergoeding per paneel of hectare. 
 • Laat je vakkundig adviseren over de beste zonnepanelen voor jouw situatie. We inventariseren je locatie. Ontwerpen een legplan. En installeren zonnepanelen met de hoogste opbrengst en langste levensduur.
 • GroenLeven monitort voortdurend het rendement van zijn zonnepanelen. Dit voorkomt teruglopende prestaties door storingen of defecten. Dankzij deze permanente controle presteren je zonnepanelen altijd optimaal en voordelig. 
 • Met GroenLeven kies je voor zonnepanelen zonder zorgen. We begeleiden je tijdens het hele aanvraagproces (inclusief subsidies), ontwerp, realisatie en onderhoud van het zonnesysteem. 
 • Opgericht en gevestigd in Friesland is GroenLeven nuchter en recht door zee. 'Ja' zeggen is ja doen. Dankzij deze mentaliteit groeiden we uit tot marktleider. En weet jij precies wat je krijgt. 
Ja, ik wil meer weten over zonnepanelen zakelijk
1Kies uw type locatie
2Selecteer de beschikbare oppervlakte
Medewerker Foto
3Uw persoonlijke gegevens
Formulier beschermd door reCaptcha.