Zonnepanelen zakelijk
huren, kopen of leasen zonder investering

Overweegt u zakelijk zonnepanelen aan te schaffen? Of wilt u investeren in zonnestroom en zonneparken? Dan is dat een verstandige keuze. Zonnepanelen zijn duurzaam en er zijn aantrekkelijke subsidieregelingen voor ondernemers. Zakelijk zonnepanelen aanschaffen of uw locatie verhuren kan echter complex zijn. Bij uw zoektocht naar de beste investering in zonnestroom stuit u op diverse vragen. Welke zonnepanelen passen bijvoorbeeld het beste bij uw gebouw, grond of waterplas? Mag u zomaar grond of daken verhuren? En heeft u recht op subsidie? GroenLeven neemt uw zorgen weg en regelt alles. Van advies tot financiering en van subsidieaanvraag tot installatie. Of u nu zonnepanelen laat aanleggen op uw bedrijfspand of de daken van uw stallen verhuurt. Met de oplossingen van GroenLeven bespaart u geld en beschermt u het klimaat. 

Daarom zakelijk zonnepanelen kopen of leasen bij GroenLeven

 • Bespaar op energiekosten
 • Profiteer van interessante subsidies
 • Verduurzaam eenvoudig uw onderneming
 • Genereer extra inkomsten met verhuur bedrijfsdak of onrendabele grond 
 • Schaf zonnepanelen aan en verdien de investering in 7 jaar terug

Met 800+ succesvol opgeleverde zonneparken is GroenLeven onbetwist marktleider in zonne-energie. Laten we samen de wereld verduurzamen. 

Ja, ik wil graag meer weten

Zonnepanelen voor uw bedrijf: dit zijn de voordelen 

Energie opwekken met zonnepanelen is duurzaam en voordelig. U bespaart energiekosten, verdient geld met het terugleveren van stroom en bent minder afhankelijk van uw energieleverancier. Bovendien zijn er voor bedrijven en organisaties interessante subsidieregelingen. Wij zijn GroenLeven en we creëren zonne-energiebronnen op daken, kassen, parkeerplaatsen, vuilstortplaatsen, industrieterreinen en water. Dit doen we samen met ambitieuze overheden, netbeheerders, bedrijven, het onderwijs en ondernemers zoals u. Doet u met ons mee? Wilt u zakelijk investeren in zonnepanelen, dan bieden we verschillende opties. Zo kunt u:

 • Zonnepanelen kopen of leasen
 • Grond of daken verhuren voor zonnepanelen

Investeren in zakelijke zonnepanelen is financieel aantrekkelijk. Zo komt u in aanmerking voor diverse subsidies. Met SDE subsidie heeft u zelfs 15 jaar lang recht op een vergoeding voor elke kWh opgewekte groene stroom. Koopt u een zonne-installatie, dan zijn de extra inkomsten direct voor u. Kiest u voor verhuren, dan verrekenen we het in uw jaarlijkse vergoeding. Zonnepanelen zijn de afgelopen jaren sterk verbeterd en hun prijs is gedaald. Moderne panelen gaan minstens 25 jaar mee terwijl u ze in 7 jaar terugverdient. Daarom is dit hét moment om zakelijk te investeren in zonnepanelen. 

Ja, ik wil graag meer informatie

Aantrekkelijke subsidies op zakelijke zonnepanelen

Nederland moet in 2050 een duurzaam energiesysteem hebben. Zonne-energie speelt daarbij een grote rol. De directe investering in zakelijk zonnepanelen kopen is relatief hoog. Daarom stimuleert de overheid ondernemers met subsidies en belastingvoordelen. Dit levert forse besparingen op. De belangrijkste subsidie voor de grootschalige aanschaf van zakelijke zonnepanelen is de SDE subsidie. Deze regeling vergoedt het verschil tussen de kostprijs van duurzame energie en de marktwaarde van de geleverde energie. Dankzij deze regeling verdient u 3 keer geld: u krijgt een maximum bedrag per opgewekte kWh zonne-energie. U bespaart op uw stroomrekening. En u verdient aan het terugleveren van teveel geproduceerde energie. Bij GroenLeven vertellen we u graag alles over de subsidieregelingen. En regelen we het aanvraagtraject gratis voor u. Wilt u meer weten? Maak direct een afspraak met een van onze experts. 

Zonnepanelen kopen bij de marktleider in Nederland 

GroenLeven is marktleider in grootschalige energieprojecten. Samen zetten we alles op alles om de omschakeling naar duurzame energie te versnellen. Dat levert u talloze voordelen op. 

 • GroenLeven belooft én levert. We zijn bouwer van het grootste aantal zonneparken en zonnedaken in Nederland. En hebben internationale ervaring met het realiseren van systemen op daken, grond en water. Zo worden wij steeds beter en profiteert u van onze (nog) betere dienstverlening. 
 • Kies voor zonnepanelen kopen of leasen. Of verhuur uw grond of dak. 
 • Gekochte panelen verdient u binnen 7 jaar terug. Dankzij een uniek concept kunt u een zonnedak leasen zonder investering. En verhuurt u uw onrendabele grond, dak of waterplas dan ontvangt u direct een vaste vergoeding per paneel of hectare. 
 • Laat u vakkundig adviseren over de beste zonnepanelen voor uw situatie. We inventariseren uw locatie. Ontwerpen een legplan. En installeren zonnepanelen met de hoogste opbrengst en langste levensduur.
 • GroenLeven monitort voortdurend het rendement van zijn zonnepanelen. Dit voorkomt teruglopende prestaties door storingen of defecten. Dankzij deze permanente controle presteren uw zonnepanelen altijd optimaal en voordelig. 
 • Met GroenLeven kiest u voor zonnepanelen zonder zorgen. We begeleiden u tijdens het hele aanvraagproces (inclusief subsidies), ontwerp, realisatie en onderhoud van het zonnesysteem. 
 • Opgericht en gevestigd in Friesland is GroenLeven nuchter en recht door zee. 'Ja' zeggen is ja doen. Dankzij deze mentaliteit groeiden we uit tot marktleider. En weet u precies wat u krijgt. 


Ja, ik wil meer weten over zonnepanelen zakelijk
1Kies uw type locatie
2Selecteer de beschikbare oppervlakte
Medewerker Foto
3Uw persoonlijke gegevens
Formulier beschermd door reCaptcha.