Wij zijn bereikbaar
Bereikbaar van 08:30 tot 17:00 Bel 058 - 799 0000
Wij zijn bereikbaar
Bereikbaar van 08:30 tot 17:00 Bel 058 - 799 0000

Zonnepanelen zonder investeren:
extra inkomsten met dak of grond

Het klimaat verandert en de temperatuur op aarde stijgt. Dit is slecht voor onze natuur, gezondheid en voedselproductie. Zonne-energie speelt een cruciale rol naar een schonere en betere wereld. Zonnepanelen zijn essentieel voor het opwekken van groene stroom. Maar veel bedrijven worstelen nog met met zonne-energie. Want waar moet je op letten? En hoe financier je zonnepanelen zonder investeren? GroenLeven maakt financiering van zakelijke zonnepanelen aantrekkelijker dan ooit. Verhuur eenvoudig je bedrijfsdak of (minder vruchtbare landbouw)grond. Dan regelen wij alles en ontvang je een aantrekkelijke vergoeding per zonnepaneel of hectare. Profiteer ook zonder investering van de kracht van de zon. We komen graag naar je toe en laten de mogelijkheden zien.

<<< Maak een afspraak >>>

Zonnepanelen zonder investeren biedt veel voordelen

Nederland staat voor een enorme uitdaging. Ons land moet in 2050 nagenoeg CO2- en klimaatneutraal zijn. Als ondernemer kun je een grote bijdrage leveren, door te investeren in zonnepanelen. Dit gebeurt alleen nog veel te weinig. Op meer dan 90 procent van de Nederlandse bedrijfsdaken groter dan 1.500 m2 liggen nu geen zonnepanelen. Als we de helft voorzien van zonnepanelen levert dat voldoende stroom op voor alle Nederlandse huishoudens. Bij GroenLeven staan we te popelen om Nederland permanent te verduurzamen. Jij kunt ons daarbij helpen en het levert diverse voordelen op. Met slimme financieringsvormen maakt GroenLeven zonnepanelen aanschaffen nóg aantrekkelijker. 

Voordelen daken of grond verhuren voor zonnepanelen: 

 • Bespaar op energiekosten
 • Verduurzaam eenvoudig je onderneming
 • Investeer risicoloos in grote installaties en zonneparken
 • Voorkom met vast maandbedrag financiële verrassingen 
 • Verhuur grond of daken tegen een aantrekkelijke vergoeding per zonnepaneel of hectare

Met 800+ succesvol opgeleverde zonneparken is GroenLeven onbetwist marktleider in zonne-energie. Laten we samen de wereld verduurzamen. 

Duurzame energie goed voor milieu en portemonnee

GroenLeven is marktleider in grootschalige energieprojecten. We staan vooraan bij de energietransitie van Nederland. En innoveren met unieke projecten op bijzondere locaties, zoals het TT Circuit in Assen, zonnepanelen boven zachtfruit, Ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten. Ook realiseerden we het grootste drijvende zonnepark van Europa, in Zwolle. Over enkele jaren is zonne-energie de norm. Loop voorop en benut nu al de kracht van de zon.

Zonnepanelen zonder investeren, dit zijn de opties:

 • Daken of grond verhuren voor zonnevelden
 • Zonnepanelen kopen of leasen

Bij GroenLeven kun je zonnepanelen kopen, huren of leasen. Kies je voor leasen, dan krijg je 100% financiering voor zonder investering en onderpand. Je betaalt maandelijks een vast bedrag voor installatie, onderhoud en service. Na de contractduur volledig eigenaar van de installatie. Door deze unieke financieringsvorm houd je liquide middelen en werkkapitaal in je onderneming. En profiteer je van extra opbrengsten door teruggeleverde energie. Verhuur je je bedrijfsdak, staldaken of grond voor zonnepanelen? Dan genereer je risicoloos extra inkomsten voor je bedrijf. Wij realiseren en onderhouden de zonne-installatie. Jij ontvangt maandelijks een interessante vergoeding per zonnepaneel. Geld verdienen met de zon was nog nooit zo makkelijk. 

Interessante subsidies op zonnepanelen in 2020 

Investeren in zonnepanelen is zakelijk erg interessant. Je verdient de investering in 7 jaar terug, terwijl panelen minimaal 25 jaar meegaan. De overheid stimuleert ondernemers met subsidies bovendien over te stappen op groene energie. De SDE subsidie is de belangrijkste subsidie voor grootschalige aanschaf van zonnepanelen. Met deze regeling betaalt de overheid tot bepaalde hoogte het verschil tussen de kostprijs van duurzame energie en de marktwaarde van geleverde energie. De looptijd van de subsidie is 15 jaar. Dit geeft zekerheid, verlaagt de investeringskosten en is goed voor het milieu. Koop of lease je een zonne-installatie bij GroenLeven, dan is de subsidie volledig voor jou. Verhuur je je bedrijfsdak, staldaken of grond? Dan verwerken we de tegemoetkoming in je maandelijkse vergoeding. Dit maakt investeren in zakelijke zonnepanelen nog interessanter. 

Zonnepanelen zonder investering bij de grootste van Nederland

Over enkele jaren is zonne-energie de standaard. Geef deze energietransitie vorm en werk samen met GroenLeven. Dat is goed voor het klimaat en je portemonnee. En er zijn meer voordelen. 

 • Hoe groot of je klein je bedrijfspand, ziekenhuis, bedrijfsterrein of parkeergarage ook is, er zijn altijd mogelijkheden voor zonnepanelen. We komen graag naar je toe en bekijken de mogelijkheden. 
 • De investering in zonnepanelen verdien je in 7 jaar terug, terwijl panelen minimaal 25 jaar meegaan. Daarna maak je winst. 
 • Van inventarisatie tot subsidieaanvraag en van installatie tot onderhoud: je hebt er geen omkijken naar. 
 • GroenLeven belooft én levert. Als ambitieuze bouwer van het grootste aantal zonneparken en zonnedaken in Nederland leren we elke dag. Jij profiteert van onze kennis en innovaties. 
 • Zonder investering profiteren van zonne-energie? Verhuur je bedrijfsdak, staldaken of grond voor een vaste vergoeding per zonnepaneel of hectare.
 • Nuchter en eerlijk typeert onze Friese bedrijfsleven. Je weet precies wat je aan ons hebt. 

Ontdek hoeveel jij kunt besparen met Investeringsvrije zonnepanelen 

Dit is hét moment om te investeren in zonne-energie. Lease of koop zonnepanelen zonder investering bij GroenLeven. Dan bespaar je fors op energiekosten en verduurzaam je je onderneming. We komen graag naar je toe en laten de mogelijkheden zien.

Ja, ik wil meer weten over zonnepanelen op mijn dak
1Kies uw type locatie
2Selecteer de beschikbare oppervlakte
Medewerker Foto
3Uw persoonlijke gegevens