Ga naar homepage
Zoeken

© 2024 groenleven.nl

Bloemen in bloei bij zonnepark
Duurzaam en toekomstbestendig ondernemen

Energieoplossingen op maat

Bij GroenLeven denken we graag in oplossingen. Duurzame energieoplossingen om uw bedrijf toekomstbestendig te maken. Dat betekent dat we voor elk van uw energie-uitdagingen of energiedoelstellingen een antwoord hebben. Van de ontwikkeling van groene energiebronnen op uw locatie tot de inkoop van groene stroom, energieopslagsystemen zoals opslag met batterijen en het gebruik van groene waterstof. GroenLeven realiseert uw energieoplossing op maat en regelt alles van A tot Z.

De beste energieoplossing voor uw bedrijf

Er zijn veel verschillende duurzame energieoplossingen, die allemaal hun eigen voordelen hebben. Zonne-energie op het land, op daken, drijvende zonneparken, windenergie, waterstof, grootschalige batterijopslag en nog veel meer. Hoe kiest u de beste groene energieoplossing voor uw bedrijf, uw doelen en uw ruimte? De experts van GroenLeven helpen u bij deze keuze voor duurzame energie.

Carport met zon

Waarom kiezen voor de energieoplossingen van GroenLeven?

Wilt u uw bedrijf duurzaam en toekomstbestendig maken, en zoekt u daarbij een betrouwbare partner die u alles uit handen neemt? Dan bent u bij GroenLeven aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis. Kennis, expertise, 10 jaar ervaring en meer dan 150 enthousiaste collega’s. We werken samen met BayWa r.e., een betrouwbare internationale kennispartner, en realiseren zo duurzame energiebronnen van hoge kwaliteit. Niet voor niets zijn we marktleider in Nederland en behoren we tot de top vijf grootste investeerders in de Nederlandse energietransitie.

Met onze uitgebreide kennis en ervaring, die wij dagelijks uitbreiden met de realisatie van innovatieve energieprojecten en door samen te werken met kennisinstituten, zorgen wij voor gemak en kwaliteit. Wij begeleiden u bij de realisatie van uw energieoplossing en verzorgen het gehele traject van A tot Z. Zo zijn niet alleen de onderzoeken, ontwerpen en realisatie belangrijk, maar ook bijvoorbeeld de samenwerking met alle betrokken partijen en de inspraak van stakeholders.

GroenLeven is uw ideale en betrouwbare partner als het gaat om energie.

GroenLeven als partner

>10 jaar marktleider

Meer dan 10 jaar marktleider in het realiseren van zonneparken.

>1.000 grootschalige projecten

Meer dan 1.000 grootschalige zonne-energiebronnen gerealiseerd.

24/7

GroenLeven samenwerkt met het internationale BayWa r.e. uit München. Twee partners staan 24/7 voor u klaar.

Meer weten over onze energieoplossingen?

Projectmanager GroenLeven