Ga naar homepage

© 2024 groenleven.nl

Bloemen in bloei bij zonnepark
Duurzaam en toekomstbestendig ondernemen

Energieoplossingen op maat

Bij GroenLeven denken we graag in oplossingen. Energieoplossingen om uw bedrijf toekomstbestendig te maken. Dat betekent dat we voor elk van uw energie-uitdagingen of energiedoelstellingen een antwoord hebben. Van de ontwikkeling van groene energiebronnen op uw locatie tot de inkoop van groene stroom, opslag met batterijen en het gebruik van waterstof. GroenLeven doet alles op maat en regelt het van A tot Z.

Waarom kiezen voor de energieoplossingen van GroenLeven?

Wilt u uw bedrijf duurzaam en toekomstbestendig maken, en zoekt u daarbij een betrouwbare partner die u alles uit handen neemt? Dan bent u bij GroenLeven aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis. Kennis, expertise, 10 jaar ervaring en meer dan 150 enthousiaste collega’s. Daarnaast werken we samen met BayWa r.e., een betrouwbare internationale kennispartner, en realiseren we zo duurzame energiebronnen van hoge kwaliteit. Niet voor niets zijn we marktleider in Nederland en de vijfde grootste investeerder in de Nederlandse energietransitie.

Met onze uitgebreide kennis en ervaring, die wij dagelijks uitbreiden met nieuwe onderzoeken en projecten, zorgen wij voor gemak en kwaliteit. Wij begeleiden u en het project en verzorgen het gehele traject van A tot Z. Zo zijn niet alleen de onderzoeken, ontwerpen en realisatie belangrijk, maar ook bijvoorbeeld de samenwerking met alle betrokken partijen en de inspraak van stakeholders.

Onze energieoplossingen

De beste energieoplossing voor uw bedrijf

Er zijn veel verschillende energieoplossingen, die allemaal hun eigen voordelen hebben. Zonne-energie op het land, op daken, drijvende zonneparken, windenergie, waterstof, grootschalige batterijopslag en nog veel meer. Hoe kiest u de beste energieoplossing voor uw bedrijf, uw doelen en uw ruimte? De experts van GroenLeven helpen u bij deze keuze.

Wanneer u contact met ons opneemt bespreken we alle mogelijkheden. Wij bekijken samen met u de situatie en uw wensen, en we adviseren u over de beste energieoplossingen voor uw energie-uitdaging. Heeft u een energieoplossing gekozen die aansluit bij uw duurzame doelen? Dan gaan wij van advies over tot ontwerp en vervolgens realisatie. Natuurlijk blijft GroenLeven ook uw partner na de realisatie. Zo blijven wij alle systemen zorgvuldig monitoren en houden we u op de hoogte.

GroenLeven is uw ideale en betrouwbare partner als het gaat om energie.

GroenLeven als partner

>10 jaar marktleider

Meer dan 10 jaar marktleider in het realiseren van zonneparken.

>1.000 grootschalige projecten

Meer dan 1.000 grootschalige zonne-energiebronnen gerealiseerd.

24/7

GroenLeven samenwerkt met het internationale BayWa r.e. uit München. Twee partners staan 24/7 voor u klaar.

Meer weten over onze energieoplossingen?

Projectmanager GroenLeven