Ga naar homepage

© 2024 groenleven.nl

Zon bij zonnecarport
Benut onze grootste energiebron

Zonne-energieoplossingen

Het verduurzamen van uw bedrijf staat steeds meer centraal. Met duurzame energieoplossingen zorgt u onder andere voor een stabiel inkomen, haalt u rendement uit uw locatie en draagt u bij aan een groenere en betere wereld. Er zijn veel verschillende energieoplossingen, zoals het gebruik maken van zonne-energie. Denk aan zonneparken op land, drijvende zonneparken of een groot dak vol zonnepanelen. GroenLeven is een ervaren partner op het gebied van zonne-energie en helpt u met alle kennis en expertise om uw bedrijf te verduurzamen en daarmee uw toekomst in eigen hand te houden.

Waarom kiezen voor de zonne-energieoplossingen van GroenLeven?

GroenLeven is marktleider in zonne-energie en dubbelfuncties, en is de vijfde grootste investeerder in de Nederlandse energietransitie. In totaal hebben we tot nu toe meer dan 2 miljoen panelen geïnstalleerd en meer dan 1.000 projecten gerealiseerd.

Met zonne-energie is het voor GroenLeven begonnen. Al meer dan 10 jaar voorzien wij de grootzakelijke markt van duurzame zonne-energie. Dat doen we op grote daken, drijvend op water, boven parkeerplaatsen, boven fruit, op voormalige vuilstorten, op braakliggende terreinen en op grond. We zoeken zoveel mogelijk de dubbelfunctie op. Nederland is een klein land, en daarom zagen we al vroeg het belang van multifunctioneel ruimtegebruik. Dat heeft geleid tot veel innovaties, zoals drijvende zonneparken en Agri-PV, die nu over de hele wereld worden gerealiseerd.

Innovatieve energieoplossingen

Ik heb interesse in de realisatie van het volgende op mijn locatie:

Bloemen in bloei bij zonnepark

De beste zonne-energieoplossing voor uw bedrijf

Zonne-energieoplossingen zijn er in verschillende vormen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een groot zonnedak, een zonnecarport, om energie op te wekken en tegelijkertijd beschutting te bieden voor de auto’s van uw bezoekers, of een zonnepark op uw locatie.

Voor elke locatie heeft GroenLeven een zonne-energieoplossing. Wij denken, als ervaren partner, graag met u mee. Zo kiezen we samen de zonne-energieoplossing die het beste bij uw wensen en duurzame doelen past. Samen maken we uw bedrijf toekomstbestendig.

Benieuwd wat GroenLeven voor u en uw energie-uitdaging kan betekenen? Bekijk onze zonne-energieoplossingen.

Samenwerken met GroenLeven

Annelie Bleckman

“Hergebruik van de beschikbare ruimte van ons terrein én verduurzamen met extra service is een echte win-win situatie voor onze camping.” Meer lezen over de vrijstaande carport met zonnepanelen van Camping It Wiid? Klik dan hier.
Annelie Bleckman, Mede-eigenaar Camping it Wiid
Annelie Bleckman voor entree Camping It Wiid

Tom Haan

“We zijn uitstekend begeleid. Bij GroenLeven zit heel veel kennis. Ze brengen nauwkeurig in kaart wat de situatie is, hoe het pand er uit ziet, wat er op het dak past en wat de meest geschikte optie is gezien de energiebehoefte en de verwachte groei daarin. Dan maken ze een voorstel welke panelen en opwarmers het beste zijn. GroenLeven levert ook een gedetailleerd rendementsmodel dat inzicht geeft in de financiële impuls en de return on investment. Je hoeft als onderneming zelf niet veel verstand te hebben van duurzaamheid en energieoplossingen. Want GroenLeven denkt overal aan.” Meer lezen over dit project? Klik dan hier.
Tom Haan, Tactisch inkoper Simian
Zonnedak van Simian met Tom Haan
Kiezen voor GroenLeven? Dat betekent dat u kiest voor een betrouwbare en ervaren partner.

GroenLeven als partner

>10 jaar marktleider

Meer dan 10 jaar marktleider in het realiseren van zonneparken

>1.000 grootschalige projecten

Meer dan 1.000 grootschalige zonne-energiebronnen gerealiseerd

5e grootste investeerder

Vijfde grootste investeerder in Nederlandse energietransitie

Meer weten over de mogelijkheden van zonne-energie voor uw situatie?

Werknemer GroenLeven 2