Ga naar homepage
058-799 0000
tot 17.00
Drijvend zonnepark Sellingen

Over GroenLeven

Duurzame energieoplossingen voor nu én later.

De wereld verandert continu. Zeker als het gaat om energie. Belangrijk om bij stil te staan, want je wilt nu én straks duurzame energieoplossingen voor je bedrijf en voor de wereld. GroenLeven denkt en doet daarom met je mee.

Wij maken ons oprecht zorgen over klimaatverandering. Daarom werkt GroenLeven elke dag gepassioneerd aan haar missie: de wereld voorzien van schone energie. Wij leveren een substantiële bijdrage aan de energietransitie in Nederland en werken zo samen met jou aan een schonere, betere wereld voor de toekomstige generaties. Dat doen we door groot te denken en goed te doen voor mens, natuur en maatschappij.

Zo geeft GroenLeven je energie.

"Ga vrijblijvend in gesprek met een partij als GroenLeven en haal boven tafel wat het kost, wat het opbrengt en wat het voor jouw bedrijf en jouw omgeving kan betekenen. Zo kunnen we samen toch met elkaar zorgen dat we die duurzame doelen halen, met de zonnepanelen op de juiste plaatsen."
Joop Kruit, Eigenaar woonwinkel Kruit & Kramer

Door groot te denken, goed te doen en daadkrachtig te zijn willen wij met vindingrijke oplossingen oprecht een bijdrage leveren aan een betere en schonere wereld voor komende generaties.

  • Oprecht: Door altijd het goede te willen doen op een integere manier, willen wij een mooie, groene wereld overdragen aan de generaties na ons.
  • Vindingrijk: Onze zonnebronnen vervullen innovatieve dubbelfuncties.
  • Daadkrachtig: Door groot te denken zijn wij uitgegroeid tot marktleider in schone energie.

Onze partners

In 2021 heeft GroenLeven flinke stappen gezet voor het Klimaatakkoord:

Meer weten over de projecten waarmee GroenLeven al duurzame energie heeft gegeven?

Veel gegeven antwoorden

Waar kan ik GroenLeven vinden?
GroenLeven heeft haar hoofdkantoor in Leeuwarden, aan de Lange Marktstraat 5-7. Maar naast dit hoofdkantoor heeft GroenLeven nog een aantal locaties waar gewerkt wordt aan de energietransitie. Zo hebben we locaties in Heerenveen, Oosterwolde, Utrecht en Eindhoven.
Hoe kom ik in contact met GroenLeven?
Je kunt in contact komen met GroenLeven op diverse manieren. Vraag bijvoorbeeld een vrijblijvend adviesgesprek aan op de website, vind ons op onze social mediakanalen of bezoek ons op ons hoofdkantoor in Leeuwarden. Een telefoontje of email kan natuurlijk ook. Bezoek onze contactpagina voor meer informatie.
Welke diensten biedt GroenLeven?
Voor het ontwikkelen van zonne-energie, windenergie en opslagtechnieken neemt GroenLeven je het proces van A tot Z uit handen. Van het voortraject met vergunningen en subsidies tot realisatie, onderhoud en monitoring; GroenLeven geeft je energie.