Ga naar homepage

© 2023 groenleven.nl

GroenLeven medewerker met drijvend zonnepark

Over GroenLeven

Duurzame energieoplossingen voor nu én later.

Wij maken ons oprecht zorgen over klimaatverandering. Daarom werkt GroenLeven elke dag gepassioneerd aan haar missie: de wereld voorzien van schone energie. Wij leveren een substantiële bijdrage aan de energietransitie in Nederland en werken zo samen met u aan een schonere, betere wereld voor de toekomstige generaties. Dat doen we door groot te denken en goed te doen voor mens, natuur en maatschappij.

GroenLeven geeft je energie
De wereld verandert continu. Zeker als het gaat om energie. Het is belangrijk om daarbij stil te staan, want u wilt nu én straks duurzame energieoplossingen, voor uw bedrijf en voor de wereld. GroenLeven denkt en doet daarom met u mee.

GroenLeven geeft je energie.

Door groot te denken, goed te doen en daadkrachtig te zijn willen wij met vindingrijke oplossingen voor de maatschappij oprecht een bijdrage leveren aan een betere en schonere wereld voor komende generaties.

  • Oprecht: Door altijd het goede te willen doen op een integere manier, willen wij een mooie, groene wereld overdragen aan de generaties na ons.
  • Vindingrijk: Onze duurzame energiebronnen zijn innovatief. We zoeken altijd naar oplossingen hoe het wel kan.
  • Daadkrachtig: Door groot te denken zijn wij uitgegroeid tot marktleider in schone energie.

Projecten van GroenLeven

Klanten over GroenLeven

Tom Haan

“We zijn uitstekend begeleid. Bij GroenLeven zit heel veel kennis. Ze brengen nauwkeurig in kaart wat de situatie is, hoe het pand er uit ziet, wat er op het dak past en wat de meest geschikte optie is gezien de energiebehoefte en de verwachte groei daarin. Dan maken ze een voorstel welke panelen en opwarmers het beste zijn. GroenLeven levert ook een gedetailleerd rendementsmodel dat inzicht geeft in de financiële impuls en de return on investment. Je hoeft als onderneming zelf niet veel verstand te hebben van duurzaamheid en energieoplossingen. Want GroenLeven denkt overal aan.” Meer lezen over dit project? Klik dan hier.
Tom Haan, Tactisch inkoper Simian
Zonnedak van Simian met Tom Haan

Roelof Vredeveld

“We hadden al zonnepanelen van GroenLeven op het dak liggen, dus de contacten waren al gelegd. Het gaf veel vertrouwen toen ze ook met een goed doordacht plan voor het zonnepark kwamen.”
Roelof Vredeveld, Akkerbouwer
Zonnepark met bloemen

Collega’s over GroenLeven

Anna bij een drijvend zonnepark

“Door een interdisciplinaire samenwerking werken we bij GroenLeven echt aan oplossingen voor de problemen in de markt. Dit is de plek waar hét, de energietransitie, gebeurt!”

Anna Visser, Manager Sales Coordination

Willem bij een drijvend zonnepark

“Bij GroenLeven ben je elke dag met een geweldig team bezig letterlijk een bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst. Van het prille begin, naar soms letterlijk met je voeten in de modder staan, tot aan het moment dat er weer schone zonne-energie geleverd wordt is het fantastisch om te zien wat we samen realiseren. De drive, urgentie, kennis, innovatiekracht, enthousiasme en collegialiteit maken van GroenLeven een prachtige club om voor te mogen werken!”

Willem Biesheuvel, Head of Project Management Energy Projects

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van alles wat er speelt.

Veel gegeven antwoorden

Waar kan ik GroenLeven vinden?
GroenLeven heeft haar hoofdkantoor in Leeuwarden, aan de Lange Marktstraat 5-7. Maar naast dit hoofdkantoor heeft GroenLeven nog een aantal locaties waar gewerkt wordt aan de energietransitie. Zo hebben we locaties in Heerenveen, Oosterwolde, Utrecht en Eindhoven.
Hoe kom ik in contact met GroenLeven?
Je kunt in contact komen met GroenLeven op diverse manieren. Vraag bijvoorbeeld een vrijblijvend adviesgesprek aan op de website, vind ons op onze social mediakanalen of bezoek ons op ons hoofdkantoor in Leeuwarden. Een telefoontje of email kan natuurlijk ook. Bezoek onze contactpagina voor meer informatie.
Welke diensten biedt GroenLeven?
Voor het ontwikkelen van zonne-energie, windenergie en opslagtechnieken neemt GroenLeven je het proces van A tot Z uit handen. Van het voortraject met vergunningen en subsidies tot realisatie, onderhoud en monitoring; GroenLeven geeft je energie.