Ga naar homepage
Zoeken

© 2024 groenleven.nl

Banner Energize GroenLeven
Energize

Uitdagingen en kansen voor de zon-PV markt in energiesector

Energiek duiken we in de uitdagingen en kansen binnen de duurzame energiesector, met speciale aandacht voor de zonne-energiesector. Bram Klein Kranenbarg, Strategy & New Business Manager bij GroenLeven, deelt inzichten over het overwinnen van obstakels en het benutten van kansen om de energietransitie te realiseren.

Luister Energize

Wat zijn de uitdagingen en kansen binnen de duurzame energiesector, met een focus op de zonne-energiesector? Luister voor meer informatie.

Bram Klein Kranenbarg GroenLeven

In deze aflevering van de Energize Podcast bespreekt Glenn van der Burg met Bram Klein Kranenbarg, Strategy & New Business Manager bij GroenLeven, de uitdagingen en kansen binnen de zonne-energiesector.

De zonne-energiesector ervaart uitdagingen, waaronder stijgende kosten voor grondstoffen en arbeid. Daarnaast worden de eisen van de overheid steeds strenger. Bovendien zorgt congestie op het stroomnetwerk voor extra complicaties. Het gesprek tussen Glenn en Bram gaat over het overwinnen van deze uitdagingen en het benutten van kansen om de gewenste energietransitie te realiseren, zonder de kostenefficiëntie uit het oog te verliezen. Bram Klein Kranenbarg deelt inzichten in multifunctioneel ruimtegebruik en strategieën om deze doelen te bereiken.

Luister naar deze speciale Energize-aflevering om meer te weten te komen over hoe GroenLeven deze uitdagingen aanpakt en welke mogelijkheden er zijn om de energietransitie te versnellen als zonne-energiesector

Luister Energize

Luister naar de Energize podcast van GroenLeven en ontdek hoe toonaangevende bedrijven en experts zich inzetten voor duurzame energie. Onze podcast biedt inzichten en inspiratie over innovatie, kwaliteit en samenwerking binnen de energietransitie. Leer hoe we streven naar een betere toekomst met energie door onder andere dubbelfuncties en biodiversiteit te stimuleren. Laten we samenwerken om de kracht van energie te benutten en een betere wereld te creëren voor toekomstige generaties.