Ga naar homepage

© 2024 groenleven.nl

Alblasserdam zonnedak GroenLeven
Onze energieoplossingen voor uw sector

Logistiek

De wereld verandert. Als logistieke ondernemer krijgt u steeds meer te maken met verduurzaming van uw wagenpark en van uw locaties. Investeren in verduurzaming loont. Maar hoe? GroenLeven analyseert, adviseert en realiseert uw energietransitie en maakt uw logistieke onderneming toekomstbestendig.

Wat kunt u doen?

Zowel voor transport als vastgoed is verduurzamen een belangrijke stap. U schaft bijvoorbeeld elektrische vrachtwagens aan en wilt deze op uw eigen terrein opladen. Of u wilt uw vastgoed naar minimaal energielabel C brengen wegens de nieuwe wet- en regelgeving. Voor beide vraagstukken zijn verschillende energieoplossingen mogelijk.

Wanneer het om verduurzaming in transport gaat, zien we steeds meer logistieke ondernemers de stap maken naar uitstootvrije voertuigen. Deze nieuwe voertuigen opladen op uw eigen terrein is het voordeligst, zeker wanneer u zelf de groene stroom opwekt met een zonnedak of zonnecarport. Rijden uw vrachtwagens op groene waterstof? Ook daarin heeft GroenLeven veel ervaring. Zo hebben we als een van de eerste een groene waterstoffabriek gerealiseerd en leveren we groene waterstof aan de mobiliteitssector.

Het verduurzamen van uw vastgoed wordt ook steeds dringender. Door een beter energielabel te behalen bespaart u op de energiekosten en maakt u kans op de BREEAM-certificering. Het behalen van deze certificering kan een uitdaging zijn, omdat uw gebouwen aan strenge duurzaamheidsnormen moeten voldoen. Het opwekken en gebruiken van zonne-energie kan hierbij een belangrijke rol spelen.

Onze energieoplossing voor u

Kiezen voor GroenLeven? Dat betekent dat u kiest voor een betrouwbare en ervaren partner.

GroenLeven als partner voor de logistiek

>1.000 projecten

Meer dan 1.000 grootschalige duurzame energiebronnen gerealiseerd

>10 jaar marktleider

Meer dan 10 jaar marktleider in het realiseren van grootschalige zonne-energie

5de grootste investeerder

Vijfde grootste investeerder in Nederlandse energietransitie

Aflevering 11 podcast energize Goodman en GroenLeven

Goodman over werken met GroenLeven

GroenLeven heeft bij Goodman  Alblasserdam Logistics Centre een van de grootste zonnedaken gerealiseerd. Het dak van ruim 33.300 vierkante meter is voorzien van 17.300 zonnepanelen, vergelijkbaar met een jaarlijkse energieopbrengst voor bijna 2.000 huishoudens. In onze podcast gaan Maurice van Eijndhoven, Asset Manager bij Goodman en Jens van der Laan, Head of Sales & Business Development Energy Solutions bij GroenLeven in gesprek over de verduurzaming van de vastgoed- en logistieke sector en de uitdagingen die daarbij spelen.

Beluister deze podcast hier.

GroenLeven voor u

GroenLeven helpt u graag met het verduurzamen van uw logistieke onderneming. Zo zorgen we er samen voor dat u toekomstbestendig bent. Kiezen voor GroenLeven betekent:

  1. Dat onze experts zorgen voor een persoonlijke energieoplossing voor uw situatie, zo maken we u toekomstbestendig
  2. Dat wij alles regelen van A tot Z: van de ontwikkeling, de bouw tot en met het onderhoud en het beheer
  3. Dat we graag oprecht samenwerken naar een goed resultaat voor alle belangrijke belanghebbenden
  4. Dat we met een team van meer dan 150 gepassioneerde professionals voor u klaar staan
  5. Dat u samenwerkt met de marktleider in Nederland

Uw logistieke onderneming verduurzamen?

Werknemer GroenLeven 2