Ga naar homepage
Zoeken

© 2024 groenleven.nl

Mede-eigenaar Camping It Wiid bij zonnecarport
Onze energieoplossingen voor uw sector

Recreatie

Het toeristenseizoen gaat gepaard met hoge energiekosten. Tijdens deze periode wilt u uw volle aandacht hebben op uw gasten en geen zorgen hebben over uw energierekening of de leveringszekerheid van energie. De afgelopen periode hebben we hoge en erg schommelende elektriciteitsprijzen gezien op de Europese markt, met de nodige gevolgen. Uw energievoorziening zelf in handen hebben is daarom een must. Omdat het hoogseizoen gepaard gaat met veel zonneschijn, is zonne-energie dé perfecte oplossing.

Wat kunt u doen?

Door zelf groene elektriciteit op te wekken met zonnepanelen weet u waar u aan toe bent. Denk aan zonnepanelen op uw grote daken of een zonnecarport boven uw parkeerterrein met laadmogelijkheid voor uw gasten. Zonne-energie maakt u zelfvoorzienend, creëert een extra verdienmodel en biedt comfort en een duurzaam aanzicht voor uw gasten. Zo haalt u nóg meer uit het seizoen en zorgt u ervoor dat uw gasten dubbel opgeladen weer naar huis vertrekken.

Ook heeft u zelf nergens omkijken naar. GroenLeven neemt, als uw ervaren partner, al het werk van A tot Z uit handen. Wij zorgen onder andere voor ontwikkeling, betrokken omgevingsmanagement en het betrekken van lokale ondernemers bij de realisatie van zonne-energie op uw grond. Dat geeft een goed gevoel, zowel aan u als uw gasten.

Kiezen voor GroenLeven? Dat betekent dat u kiest voor een betrouwbare en ervaren partner.

GroenLeven als partner voor de recreatiesector

>10 jaar marktleider

Meer dan 10 jaar marktleider in het realiseren van zonne-energie.

>1.000 grootschalige projecten

Meer dan 1.000 grootschalige zonne-energiebronnen gerealiseerd.

150+ professionals

Ervaren team van meer dan 150 professionals met alle disciplines in huis.

Onze energieoplossingen voor de recreatiesector

Whitepaper zonnecarports

Download de whitepaper en leer alles over onze zonnecarports

Het toeristenseizoen vraagt uw volledige aandacht waarin u het beste aan uw gasten wil bieden. Uw energierekening of leveringszekerheid van elektriciteit is in deze periode niet iets waar u zich zorgen over wil maken. Heeft u hoge energiekosten die u wilt drukken, maar is uw dak te klein of niet constructief geschikt voor zonnepanelen? Wilt u een duurzamer aanzicht voor uw gasten, zelf elektriciteit opwekken en een nieuw verdienmodel creëren Met een zonnecarport van GroenLeven haalt u nóg meer uit het seizoen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met GroenLeven

Annelie Bleckman

“Als ondernemer wil ik natuurlijk zorgen voor de toekomst van Camping It Wiid”, zegt mede-eigenaar Annelie Bleckman It Wiid. “Ik voelde aan dat verduurzamen in de toekomst duurder zou worden, dus het was voor mij belangrijk om op tijd in te stappen. Het was een besluit voor de toekomst en de familie, gebaseerd op de financiële voordelen en de voordelen op lange termijn. Verduurzaming en het hergebruik van beschikbare ruimte op ons terrein, een echte win-win situatie, zijn cruciale factoren voor ons. Aangezien we geen groot dak hebben, is een zonnecarport de perfecte oplossing voor ons.”

“De expertise van GroenLeven in de sector en de duurzame projecten op hun website spraken mij bijzonder aan.” Van de keuze voor GroenLeven als partner heeft ze geen moment spijt gehad. GroenLeven regelde alles van A tot Z, ontzorgde en nam It Wiid mee in het hele proces. “Het aanvragen van vergunningen en financiering kon best een uitdaging zijn, maar dankzij GroenLeven werd alles snel geregeld. Ik was verrast door hoe efficiënt en snel ze te werk gingen. Bovendien was hun ervaring en betrouwbaarheid voor mij erg belangrijk.”
Annelie Bleckman, Mede-eigenaar Camping it Wiid
Annelie Bleckman voor entree Camping It Wiid

GroenLeven voor u

GroenLeven helpt u graag met het verduurzamen van uw energievoorziening. Zo zorgen we er samen voor dat u toekomstbestendig bent. Kiezen voor GroenLeven betekent:

  1. Dat onze experts zorgen voor een persoonlijke oplossing voor uw situatie, zo maken we u toekomstbestendig
  2. Dat wij alles regelen van A tot Z: van de ontwikkeling, de bouw tot en met het onderhoud en het beheer
  3. Dat we graag oprecht samenwerken naar een goed resultaat voor alle belangrijke belanghebbenden
  4. Dat we met een team van meer dan 150 gepassioneerde professionals voor uw klaar staan
  5. Dat u samenwerkt met de marktleider in Nederland

Benieuwd hoe GroenLeven kan bijdragen aan het toekomstbestendig maken van uw recreatiebedrijf?

Werknemer GroenLeven 2

Onze projecten in de recreatiesector