Ga naar homepage
Zoeken

© 2024 groenleven.nl

Zonnedak van Goodman
Onze energieoplossingen voor uw sector

Vastgoed

Als vastgoedinvesteerder, vastgoedontwikkelaar of vastgoedbeheerder in Nederland wilt u graag uw vastgoed verduurzamen. Verduurzamen vastgoed loont, omdat u uw bestaande of nog te ontwikkelen panden energiezuinig of energieneutraal maakt. Daarmee creëert u een nieuw verdienmodel, bespaart u op energiekosten en bent u niet afhankelijk van fluctuerende stroomprijzen. Daarnaast biedt u daardoor een geweldige locatie aan voor uw huurders.

Wat kunt u doen?

Verduurzamen kan op veel verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor zonnepanelen op de daken van uw vastgoed, of voor zonnecarports die ook een oplaadpunt hebben voor elektrische auto’s. Zo speelt u niet alleen in op de energietransitie, maar biedt u ook extra comfort aan uw huurders.

Energielabel vastgoed

Het verduurzamen van bestaand vastgoed speelt ook een rol bij het bereiken van een verplichte energielabel C en het behalen van een BREEAM-certificering. Een energielabel voor zakelijk vastgoed geeft aan hoe energiezuinig een gebouw is, waarbij label C een minimale vereiste is. Het verbeteren van dit energielabel voor commercieel vastgoed kan worden bereikt door verschillende duurzaamheidsmaatregelen, waaronder het opwekken van groene stroom.

Zonnedak Avek Surhuisterveen

Wat is BREEAM-certificering?

BREEAM legt de nadruk op verschillende aspecten, waaronder energie-efficiëntie, watergebruik, materialen, gezondheid en ecologie. Het behalen van de certificering kan een uitdaging zijn, omdat het vereist dat gebouwen aan strenge duurzaamheidsnormen voldoen. Zelf groene stroom opwekken kan hierbij een belangrijke rol spelen.

GroenLeven heeft de juiste energieoplossingen om uw vastgoed toekomstbestendig te maken. Wij realiseren energieoplossingen van A tot Z. En daar profiteert u, maar ook uw huurder van.

Onze energieoplossing voor u

Kiezen voor GroenLeven? Dat betekent dat u kiest voor een betrouwbare en ervaren partner.

GroenLeven als partner voor de vastgoedsector

>1.000 projecten

Meer dan 1.000 grootschalige duurzame energiebronnen gerealiseerd

>10 jaar marktleider

Meer dan 10 jaar marktleider in het realiseren van grootschalige zonne-energie

5de grootste investeerder

Vijfde grootste investeerder in Nederlandse energietransitie

Aflevering 11 podcast energize Goodman en GroenLeven

Goodman over werken met GroenLeven

GroenLeven heeft bij Goodman Alblasserdam Logistics Centre een van de grootste zonnedaken gerealiseerd. Het dak van ruim 33.300 vierkante meter is voorzien van 17.300 zonnepanelen, vergelijkbaar met een jaarlijkse energieopbrengst voor bijna 2.000 huishoudens. In onze podcast gaan Maurice van Eijndhoven, Asset  bij Goodman en Jens van der Laan, Head of Sales & Business Development Energy Solutions bij GroenLeven in gesprek over de verduurzaming van de vastgoedsector en de uitdagingen die daarbij spelen.

Beluister deze podcast hier.

GroenLeven voor u

GroenLeven helpt u graag met het verduurzamen van uw vastgoed. Zo zorgen we er samen voor dat u toekomstbestendig bent. Kiezen voor GroenLeven betekent:

  1. Dat onze experts zorgen voor een persoonlijke oplossing voor uw situatie, zo maken we u toekomstbestendig
  2. Dat wij alles regelen van A tot Z: van de ontwikkeling, de bouw tot en met het onderhoud en het beheer
  3. Dat we graag oprecht samenwerken naar een goed resultaat voor alle belangrijke belanghebbenden
  4. Dat we met een team van meer dan 150 gepassioneerde professionals voor u klaar staan
  5. Dat u samenwerkt met de marktleider in Nederland

Benieuwd hoe GroenLeven kan bijdragen aan het toekomstbestendig maken van uw bedrijf?

Werknemer GroenLeven 2