Ga naar homepage
Zoeken

© 2024 groenleven.nl

Banner Energize GroenLeven
Energize

Een logistiek centrum als energiecentrum

In deze Energize-podcast gaan Maurice van Eijndhoven, Assetmanager van Goodman en Jens van der Laan, Head of Sales & Business Development Energy Solutions bij GroenLeven in gesprek over de energietransitie binnen de vastgoedsector. Welke kansen en uitdagingen zijn er? En hoe speelt Goodman hierop in?

Goodman richt zich op het ontwikkelen en beheren van logistieke centra voor de lange termijn op strategische locaties die toegevoegde waarde leveren voor mens en milieu. Goodman heeft een wereldwijd vastgoedportfolio voor – voornamelijk – de Europese markt. Goodman is pionier en koploper op het gebied van de ontwikkeling en het behouden van duurzaam vastgoed en maken het verschil voor logistieke en supply chain-bedrijven, detailhandel en e-commercebedrijven door in te zetten op duurzaamheid en elektrificatie. GroenLeven helpt Goodman daarbij, onder andere met de realisatie van grootschalige zonnedaken.

Luister Energize

Wat betekent de energietransitie voor Goodman, een beursgenoteerd bedrijf met veel logistieke centra in bezit. Hoe bouwen zij aan duurzame nieuwe centra?

Goodman groeit hard

Europa heeft strakke doelstellingen opgesteld voor de reductie van CO2-uitstoot in de zeer nabije toekomst. Naar verwachting praten we over een aantal jaren over ‘emissievrije’ binnensteden van Nederland – zoals Parijs of veel Scandinavische landen hanteren. Het doel van Goodman is vooruitstrevend door logistieke ruimte te bieden voor grenzeloze ambities. Vanwege de behaalde successen is Goodman hard aan het groeien en heeft de vastgoedgroep inmiddels meer dan 120 logistieke centra binnen Europa, waarvan 18 strategisch gelegen panden in Nederland – voornamelijk in de Randstad.

In deze podcast vertelt Maurice van Eijndhoven, Assetmanager Goodman en Jens van der Laan, Head of Sales & Business Development Energy Solutions GroenLeven, over de realisatie van het grootste zonnedak van Goodman en de strategische samenwerking van GroenLeven en Goodman voor duurzaam ondernemen.

Energize

Luister naar de Energize podcast van GroenLeven en ontdek hoe toonaangevende bedrijven en experts zich inzetten voor duurzame energie. Onze podcast biedt inzichten en inspiratie over innovatie, kwaliteit en samenwerking binnen de energietransitie. Leer hoe we streven naar een betere toekomst met energie door onder andere dubbelfuncties en biodiversiteit te stimuleren. Laten we samenwerken om de kracht van energie te benutten en een betere wereld te creëren voor toekomstige generaties.