Wij zijn bereikbaar
Bereikbaar van 08:30 tot 17:00 Bel 058 - 799 0000
Wij zijn bereikbaar
Bereikbaar van 08:30 tot 17:00 Bel 058 - 799 0000

GroenLeven
in het nieuws

Overzicht nieuws GroenLeven

2

Het zonnedak van Simian B.V.

Voor de ondernemer wordt duurzaamheid met de dag belangrijker. Simian B.V., het drukwerkbedrijf waar Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone onder vallen, geeft dan ook niet enkel ‘de evolutie van drukwerk’ een zetje, maar ook die van zichzelf.

Zonnepark Oosterwolde 1

Bouw zonnepark Lemsterhoek gestart

GroenLeven is gestart met de bouw van het zonnepark, dat nabij Lemmer gerealiseerd wordt. Met 58.000 zonnepanelen zal hier duurzame stroom worden opgewekt voor ongeveer 3/4 van Lemmer.

Smarter E Award

Agri-PV installatie boven frambozen Babberich bekroond met Smarter E Award 2021

Een van de agri-pv-projecten van GroenLeven, de zonnepanelen boven de frambozen van Piet Albers in Babberich, is op woensdag 21 juli bekroond met de Smarter E Award 2021 in de categorie ‘Outstanding Projects’.

Dsc 2043

Waterstof, de veelbelovende energieoplossing van de toekomst

Overal worden er steeds meer pilotprojecten opgestart om het potentieel van de productie van waterstof uit groene energiebronnen te onderzoeken. Maar waarom is (groene) waterstof dé energieoplossing van de toekomst? “Waterstof is simpelweg nodig,” zegt Willem de Vries.

Westra Zon En Wind Gecombineerd

Themamaand juli - Blog | De 'vliegende auto's’ van de energietransitie

Hoe beelden we ons de toekomst vandaag de dag in? Daar zijn we over uit: de wereld is in 2050 energieneutraal en CO2-neutraal. Hoe ziet de balans tussen energieopwek en -verbruik eruit? Welke energieoplossingen zijn de ‘vliegende auto's’ van de energietransitie?

Erwin Van Maanen

Zonnepark Oosterwolde: een oase van rust

Een grondgebonden zonnepark én goed doen voor flora en fauna. Wanneer er een goede harmonie bestaat tussen deze twee is de komst van een grondgebonden zonnepark juist een verrijking voor de natuur, zegt ecoloog Erwin van Maanen van EcoNatura.

Meer weten over GroenLeven? Lees al het nieuws

Wilt u nader kennismaken of heeft u praktische vragen? U bent van harte welkom. 

Neem contact op