Ga naar homepage
Zoeken

© 2024 groenleven.nl

Zonnecarport bij Vakantiepark Ackersate

Zonnecarport Vakantiepark Ackersate

Opdrachtgever Vakantiepark Ackerstate
Locatie Voorthuizen
Grootte 0 - 1.000 panelen
Status Afgerond

Camping Ackersate is een 5-sterrencamping in de prachtige omgeving van Voorthuizen, vlakbij het gezellige dorpje in de Gelderse Vallei en nabij de Veluwe. Het bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Een zonnecarport mocht daarom niet ontbreken als strategisch middel in de bedrijfsvoering. MORRENsolar realiseerde een carport van ruim 282 zonnepanelen boven de parkeerplaats van de camping. Op deze manier haalt het vakantiepark alles uit het seizoen, biedt het een extra service aan gasten en bezoekers en creëert het een extra verdienmodel voor de camping.

In dit project heeft MORRENsolar samengewerkt met Camping Ackersate voor de realisatie van een zonnecarport. Dit project onderstreept ons streven naar duurzaamheid en onze inzet om de recreatiesector te voorzien van innovatieve energieoplossingen. Door te kiezen voor een zonnecarport kunnen campings en vakantieparken; 1.eigen duurzame energie opwekken om kosten te besparen op de hoge stroomprijzen 2. extra comfort bieden aan gasten door bescherming van auto’s tegen weersinvloeden en laadmogelijkheden 3.in combinatie met laadvoorzieningen een aantrekkelijk verdienmodel creëren.

Een zonnecarport zorgt voor een groene en duurzame uitstraling en zorgt ervoor dat de gasten op vakantiepark Ackersate weer dubbel opgeladen naar huis vertrekken. Hiermee voorziet het vakantiepark in haar energiebehoeften en draagt dit innovatieve concept draagt bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Vakantiepark Ackersate.

 

Gerelateerde projecten