Ga naar homepage

© 2024 groenleven.nl

Industriedak
Energieneutraal ondernemen met zonnepanelen

Zonnedaken

Zonnepanelen op uw grote dak(en) bieden veel voordelen. Met de opbrengst van de zonnestroom van uw dak kunt u uw processen verduurzamen, uw business elektrificeren en bijdragen aan een groenere planeet. De juiste partner vinden is daarentegen niet altijd zo vanzelfsprekend. GroenLeven is de ervaren partner die al uw zorgen uit handen neemt.

Wat betekent een zonnedak voor u?

Met een eigen zonnedak bent u onafhankelijk in uw energievoorziening, voldoet u aan wet- en regelgeving en maakt u uw bedrijf duurzaam en toekomstbestendig.

Wat doet GroenLeven voor u?

GroenLeven is een partner die al uw zorgen ten aanzien van energie uit handen neemt. In de aanpak van GroenLeven gaan verduurzaming, energiezekerheid, prijsstabiliteit en ontzorging hand in hand. Op deze manier maakt GroenLeven uw bedrijf toekomstbestendig. We kijken verder dan onze neus langs is en kijken samen met u naar het nu en naar uw toekomst. Zo combineren we de opwek van zonnedaken bijvoorbeeld met batterijopslag en zonnecarports. Of zoeken we oplossingen voor u met een groene-stroomcontract. Energieoplossingen die toegespitst zijn op uw dagelijkse reilen en zeilen. Dat is waar wij voor staan.

Kiezen voor GroenLeven? Dat betekent dat u kiest voor een betrouwbare en ervaren partner.

GroenLeven als partner

>10 jaar marktleider

Meer dan 10 jaar marktleider in het realiseren van zonneparken.

>1.000 grootschalige projecten

Meer dan 1.000 grootschalige zonne-energiebronnen gerealiseerd.

5e grootste investeerder

Vijfde grootste investeerder in Nederlandse energietransitie.

GroenLeven voor u

Kiezen voor GroenLeven betekent ook dat u profiteert van onze 7 zekerheden:

  1. Uw bedrijf toekomstbestendig maken is ons doel
  2. We zorgen voor een persoonlijke oplossing voor uw situatie passend bij uw business
  3. We regelen alles van A tot Z: van de ontwikkeling, de bouw tot en met het onderhoud en het beheer
  4. We werken oprecht samen aan het beste resultaat
  5. We werken veilig en hebben een hoge kwaliteitsstandaard. Zo zijn we ISO gecertificeerd voor kwaliteit (ISO 9001), milieu (ISO 14001) en leveren we op conform Scope 12.
  6. We staan met een team van meer dan 150 professionals voor u klaar
  7. U werkt samen met de marktleider in zonne-energie in Nederland

Samenwerken met GroenLeven

Martijn Kolkman

“Nadat we op bezoek waren geweest bij het zonnepark bij Airport Eelde in Groningen, hebben we besloten om voor GroenLeven te gaan. Een fabriek waar uranium verrijkt wordt, gaat gepaard met hoge kwaliteitseisen. We hadden daarom zekerheid nodig dat de ontwikkelaar aan onze hoge standaarden kan voldoen. Na het bezoek in Groningen waren dusdanig onder de indruk dat we met elkaar in zee wilden gaan.” Meer lezen over dit project? Klik dan hier.
Martijn Kolkman, Senior project manager NetZero van Urenco Nederland
Leggen van eerste zonnepaneel bij Urenco

Richard de Haan

“We gaan deze uitdaging samen aan.” Door een goed gecoördineerd proces, een duidelijke planning en heldere communicatie lukte het om de grote zonnedaken te realiseren. Meer lezen over dit project? Klik dan hier.
Richard de Haan, Assetmanager GETEC PARK.EMMEN
Richard de Haan van GETEC

Tom Haan

“We zijn uitstekend begeleid. Bij GroenLeven zit heel veel kennis. Ze brengen nauwkeurig in kaart wat de situatie is, hoe het pand er uit ziet, wat er op het dak past en wat de meest geschikte optie is gezien de energiebehoefte en de verwachte groei daarin. Dan maken ze een voorstel welke panelen en opwarmers het beste zijn. GroenLeven levert ook een gedetailleerd rendementsmodel dat inzicht geeft in de financiële impuls en de return on investment. Je hoeft als onderneming zelf niet veel verstand te hebben van duurzaamheid en energieoplossingen. Want GroenLeven denkt overal aan.” Meer lezen over dit project? Klik dan hier.
Tom Haan, Tactisch inkoper Simian
Zonnedak van Simian met Tom Haan

Meer weten over een zonnedak van GroenLeven?

Werknemer GroenLeven 2

Projecten

Het plaatsen van een zonnedak

GroenLeven heeft meer dan 800 grootschalige zonnedaken gerealiseerd. Dat doen we op deze manier:

Analyse, locatiescan & haalbaarheidscheck

Wij plannen eerst een adviesgesprek met u. Hierin brengen we uw energievraag in kaart en kijken we gezamenlijk naar de beste energieoplossingen voor uw situatie. Daarna voeren we samen met u een scan en haalbaarheidscheck uit voor de realisatie van een zonnedak.

Voorstel & ontwerp

Op basis van de gekozen oplossingen doen we u een persoonlijk voorstel. Tevens vertalen we dit door naar een ontwerp.

Offerte & ontwerp

Zijn het voorstel en ontwerp akkoord? Dan gaan we met ons specialistische projectteam over tot de realisatie van uw zonnedak en de eventueel andere duurzame energieoplossingen.

Realisatie

Offerte & ontwerp akkoord? Dan starten we de bouw van uw eigen duurzame energiebron.

Onderhoud en monitoring

Nadat de bouw afgerond is, gaan we voor een optimaal exploitatieresultaat. Daarom blijven we uw energieoplossingen graag onderhouden, monitoren en optimaliseren.

Een zonnedak op uw locatie? Wij helpen en adviseren u graag.

Werknemer GroenLeven 2